Teleskoptruckförare

Om jobbet

LN Personal söker nu för kunds räkning en teleskoptruckförare för start omgående. Kundföretaget är en stor bygg- och fastighetsaktör med bas i Göteborg som behöver förstärkning ute på ett av de aktuella byggprojekten.

Tjänsten som teleskoptruckförare innebär att du har i uppgift att transportera och flytta byggmaterial enligt anvisning. Du kommer att vara behjälplig gentemot markarbetarna på plats och ha en viktig roll i att hålla logistiken rullande på bygget. Även om du till stor del kommer att arbeta som förare innefattar tjänsten även en del markarbete, t.ex. att fungera som hantlangare etc.

Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader. För rätt person finns mycket goda chanser till fortsatt anställning hos kunden.

Din profil
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av att köra teleskoptruck. Det är ett krav att du som söker har behörighet för truck C7, samt dokumenterad körvana, För att passa till tjänsten ser vi att du har erfarenhet av byggbranschen samt att arbeta i en tempofylld miljö. I och med att du kommer att ha en relativt bred roll, både som förare och hantlangare, ser vi att du är en händig och praktiskt lagd person.

Stämmer du in på ovanstående kravprofil eller har du några frågor kring profilen? Kontakta Sofie Lundberg, kandidatansvarig för tjänsten, som finns tillgänglig mån-fre 8.00-17.00.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med både kunder och konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. På LN Personal har vi själva erfarenhet från många olika tjänsteområden vilket gör att vi hittar rätt person till rätt plats i rätt tid. Som ett bevis på vårt framgångsrika arbete har vi år 2013 utsetts till årets Gasell av Dagens Industri.

Inkomna ansökningar behandlas löpande och aktuella kandidater kommer att kontaktas via telefon.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.