TeleRadio söker en Produktchef till Göteborg

Om jobbet

Vi kan konstatera att TELE RADIO har en fortsatt positiv utveckling och behöver nu förstärka vår organisation ytterligare varför vi söker till vårt huvudkontor, en

Produktchef

Du kommer att ingå i ett kreativt team och ditt engagemang kommer att spela en viktig roll för vår fortsatta tillväxtstrategi. Tjänsten erbjuder stora möjligheter för rätt sökande.

Du kommer att vara placerad på huvudkontorets försäljningsavdelning med bland andra följande ansvarsområden:

- Produkthantering innefattande uppdateringar, tillgänglighetsplanering samt prishantering.

- Involvering och beslutsfattande i de produktutvecklingsprojekt för de produkter du kommer att vara ansvarig för.

- Delansvarig för produktflödet.

- Artikel- och orderadministration.

Vi tror att din bakgrund är teknisk men att du framförallt har ett relativt stort tekniskt intresse.

Du ingår i ett kreativt team vilket innebär att du måste ha ett bra helikopterperspektiv samt kunna tänka utanför boxen, samtidigt som du har ett kommersiellt tänk och en förståelse för hur affärsprocesserna går till.

Din bakgrund kan vara några års erfarenhet från teknisk försäljning till industriella applikationer.

Vi är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade och vårt arbete omfattas av projektledning varför erfarenhet från arbete i sådan miljö är meriterande.

Koncernspråket är engelska, vilket du måste behärska relativt obehindrat. Har du fler språk, exempelvis tyska eller spanska, är det meriterande.

Tjänsten innebär ett nära samarbete med samtliga funktioner inom företaget och koncernen, varför det är viktigt att du värderar goda relationer och har förmåga att skapa ett positivt och produktivt arbetsklimat för dig och dina medarbetare.

Du är strukturerad och är van att hålla många bollar i luften.

Om du känner att din profil matchar de egenskaper och beskrivningar ovan samt att du har den där extra drivkraften är du välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med AddSell Rekrytering.
För mer information, vänligen ring rekryteringskonsult Martin Nyberg 0705-10 90 01.

Din ansökan mailar du till martin.nyberg@addsell.se Skriv TeleRadio i ämnesraden.

Välkommen att söka!

Om företaget

TELE RADIO AB är ett expansivt marknads- och teknikorienterat företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför radiostyrning för industriellt bruk. Vi säljer produkter, idéer, kunnande och funktionslösningar på både nationell och internationell nivå. Vårt huvudkontor finns i Askim, Göteborg och vi har tretton dotterbolag belägna i Europa, USA och Asien. Utveckling och produktion sker av oss både i och utanför Sverige. Koncernen omsätter ca 230 miljoner och har i dagsläget ca 163 anställda. Mer information om oss och våra produkter finns på tele-radio.com.