Teknisk support on-site till mjukvaruföretag i centrala Göteborg

TNG Group AB · Data & IT · 15 dec

Om jobbet

I rollen som supporttekniker hos vår kund är ingen dag den andra lik!

Vill du få chansen att jobba brett med teknisk support och trivs med att hjälpa kollegor på plats med alla möjliga teknik- och IT-frågor? Här ges du ett stort inflytande över företagets IT-miljö och uppmuntras att själv komma med förslag på nya lösningar.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund är ett nyskapande mjukvaruföretag som jobbar med de senaste tekniska lösningarna inom sitt område. Du sitter i fräscha lokaler nära Göteborgs centralstation - perfekt för dig som pendlar!

Detta är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader, med goda möjligheter till fortsatt anställning därefter.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Teknisk support åt kollegor på plats
  • Användarbehörigheter
  • Installationer
  • Felsökning
  • Kontakt med nätverks- och systemleverantörer
  • Inventera och hålla koll på datorer och annan teknisk utrustning
De delar av IT-miljön som ställer allra högst krav på driftssäkerhet, exempelvis serverhantering, har outsourcats till en extern leverantör. Du kommer ha löpande kontakt med dem och uppmuntras att bidra med förslag och lösningar.

Du kommer även hantera viss support på distans till kollegor internationellt, i USA, Japan, Kina och Brasilien.

Rollen innebär också

Du kommer arbeta självständigt i rollen som supporttekniker och får därför ett brett ansvar att lösa alla förekommande uppgifter - stort som smått. Dina kollegor på arbetsplatsen består delvis av ingenjörer och systemutvecklare, men även säljare och administrativ personal.

Kontoret ligger mitt i centrala Göteborg, nära till allt och perfekt för dig som tågpendlar.

VEM ÄR DU?

I denna roll är det viktigt att du är trygg i din tekniska kompetens, då du behöver kunna hantera alla förekommande IT-frågor på ett kontor helt självständigt. Därför ser vi att du troligtvis har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du gillar att lösa problem och ser det som självklart att på egen hand söka upp den information du behöver.

Då vissa av dina kollegor är engelsktalande, samtidigt som du har kontakt med lokala leverantörer i Sverige, ser vi att du uttrycker dig obehindrat på både svenska och engelska.

Vi ser att du som söker är kommunikativ och tycker det är kul att hjälpa dina kollegor med alla möjliga ärenden. Du och kastar dig gärna över allt som dyker upp, ingen uppgift är för stor eller för liten.

Du bör du ha ett stort teknikintresse och gilla att hålla dig uppdaterad om nya system och produkter, för att själv kunna komma med förslag på nya tekniska lösningar.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Sofia Feldt, 031-7612221

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.