Teknisk specialist inom infrastruktur till ett globalt team

Om jobbet

En av våra största kunder söker nu två tekniska specialister inom infrastruktur till en av sina avdelningar i Göteborg. Har du mycket goda kunskaper Windows server plattformarna och vill fortsätta utvecklas inom serverdrift så är detta din nästa utmaning!

Hur ser din arbetsdag ut?
Som teknisk specialist kommer du att vara en del av ett globalt Windows server-team. Teamet säkerställer att deras produkter är kompatibla med givna specifikationer och att de möter kundernas krav på kvalité och service under runtime.

Dina främsta ansvarsområden kommer bland annat vara att...
  • säkerställa kvalitén i driften och underhålla denna
  • ha överblick över livscyklerna i Windows servermiljö
  • genomföra analyser i komplexa miljöer och diagnostisera av eventuella problem
  • delta i utredningar och förstudier, i detta ingår även att delta i proaktivt förbättringsarbete
  • verifiera, testa och dokumentera utvecklade produkter
  • granska dokumentation och hantera eventuella produktfel
  • i samarbete med övriga kollegor runt om i världen ansvara för leveransen till slutkund
Vem trivs här?
Vi söker nu dig som har mycket goda kunskaper inom Windows server plattformarna, framför allt Windows Server 2008/2012. Du har erfarenhet av att arbeta med SQL och Sharepoint, framför allt inom serverdrift i stora, komplexa miljöer och vill fortsätta utvecklas som teknisk specialist på ett globalt bolag. Exchange, VMware och Citrix är andra nyckelord vi gärna återfinner i ditt CV och givetvis har du en god generell kunskap inom olika typer av infrastruktur och nätverk.

Som person är du kundorienterad, flexibel och trivs med att arbeta med mycket varierade arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt. Du beskriver dig själv som en praktisk pragmatiker som får saker att hända; en teamplayer med energi och lösningsfokus helt enkelt. Med dig i bagaget har du en adekvat högskoleutbildning och du känner dig bekväm med att använda både svenska och engelska i ditt dagliga arbete.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten avser en anställning i vår konsultverksamhet med start omgående. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco IT & Engineering kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco IT & Engineering är ett affärsområde med allt ifrån IT-specialister, till administratörer, systemarkitekter, seniora projektledare, servicetekniker och ingenjörer m fl. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora, multinationella koncernerna, men också många av de mindre, innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående, därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida via länken/formuläret nedan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.