Teknisk Säljare till Knauf Danogips Region Väst

Om jobbet

Knauf Danogips ingår i Knauf-gruppen som är ett världsomspännande familjeföretag och en av Europas största tillverkare av byggmaterial. Knauf Danogips utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer framförallt produkter och system för rumsavskiljning, baserade på naturmaterialet gips. Knauf Danogips arbetar med att utveckla byggsystem som sänker totalkostnaden utan att ge avkall på vare sig kvalitet, miljömässiga eller estetiska värden.

Innovation, utveckling och kreativitet är hörnstenarna i vår gemensamma framgång och nyckeln till vår framtid. Läs mer oss på www.knaufdanogips.se

Nu söker vi en driven Teknisk Säljare till Region Väst

Drivs du av att göra goda affärer och vill vara en del i vårt framgångsrika företag? Fortsätt gärna att läsa och ansök!

Hur ser din arbetsdag ut?
Som säljare mot entreprenad och industri arbetar du mot de centralt uppsatta avtal som finns. Tillsammans med din chef upprättar du budget och aktivitetsplan för din region och utgår från vårt kontor i Mölndal. Du planerar självständigt dina kundbesök, handlingsplan för dina kunder samt ansvarar för prisbild och lönsamhet i förhållande till de uppsatta målen.

Du är en konsultativ och lösningsfokuserad säljare som har fokus på arbetsplatsbesök och projektoptimering. Du genomför även utbildningar av entreprenörers större projekt inom lättbyggnadsteknik och arbetsplatslogistik.

Att bevaka, bearbeta och följa upp pågående och kommande byggprojekt är en självklar punkt på din agenda liksom att hålla dig à jour med förändringar och nyheter bland såväl köpande som icke-köpande kunder.

Vem trivs hos oss?
Du har en byggteknisk utbildning eller har skaffat dig likvärdig kunskap från ditt arbetsliv, gärna inom byggkonstruktion och byggsystem. Din erfarenhet är inom försäljning, gärna som resande och i bygg- eller teknikbranschen. Kunskap inom lättbyggnadsteknik är det meriterande. För att kunna vara konsultativ i dina kundmöten behöver du alltså ha en god byggteknisk förståelse.

Som säljare på Knauf Danogips är du proaktiv och lösningsorienterad. Struktur och planering är viktigt i rollen då du självständigt planerar och utför dina kundbesök. Du är en kommunikativ person som skapar nya kontakter via uppsökande verksamhet och på så vis utvecklar du den befintliga kundstocken.

Som person är du en tävlingsinriktad taktiker samtidigt som du har känsla för affärsmannaskap. Det som motiverar dig är affärer som drivs med kompetens, transparens och ärlighet i dina relationer med våra kunder.

Ditt uppdrag är att med entusiasm bidra till att ökad försäljning inom din region. Att arbeta med KPI:er är något som ger dig drivkraft och motivation till att prestera.

Som kollega är du en team player, som är generös med att dela med dig av din kunskap till kollegor och bidrar med positiv energi i teamet. Struktur och planering är viktigt i rollen då du självständigt planerar och utför dina kundbesök. Du är en kommunikativ person som behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en tjänst i ett internationellt, framgångsrikt företag med fina utvecklingsmöjligheter.
Du kommer att bli en viktig medarbetare i det redan framgångsrika teamet, med möjlighet att få påverka och utforma framtiden för företaget.

Vill du vara med?
Då ska du så snart som möjligt komma in med din ansökan, dock senast 18 december.

I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail, utan du registrerar din ansökan via annonsen. Badenoch & Clark använder videointervjuer och tester som urvalsverktyg. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Westman på 0736-84 63 21 alternativt malin.westman@badenochandclark.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget