Teknisk innesäljare VVS

Om jobbet

Teknisk innesäljare VVS
Göteborg

Under 2012 köpte KSB koncernen det danska pumpföretaget Smedegaard och sedan årsskiftet 2015/2016 ingår VM Pumpar i KSB Mörck AB. Förvärvet har kompletterat KSBs verksamhet inom segmentet pumpar mot fastighets-VVS och vi fokuserar nu på att utveckla segmentet vidare som en helt integrerad verksamhet inom KSB. Segmentet är i ett expansivt skede och vi söker dig som vill bli vår tekniska innesäljare mot VVS- marknaden. Vi kan därför erbjuda dig intressanta utvecklingsmöjligheter både kommersiellt och tekniskt i en verksamhet som vi nu satsar på!

Som Teknisk innesäljare arbetar du i vårt VVS-team som tillsammans ansvarar för våra kunder inom VVS sektorn såsom konsulter, rör-entreprenörer, grossister, bostadsbolag mm. Du arbetar mycket tätt med våra utesäljare och har mycket kontakt med våra kunder.

Som Teknisk innesäljare spelar du en viktig roll genom att du:
 • hanterar förfrågningar och agerar rådgivare till kunder i tekniska frågor
 • utarbetar offerter och anbud, gör orderregistrering
 • har tätt samarbete med våra utesäljare
 • bearbetar kunder främst via telefon men även vid kundmöten
 • har tekniska diskussioner med våra kunder samt utarbetar LCC kalkyler, energiinventeringar mm.
Du får en gedigen produktutbildning inom vår organisation.
Placeringsort är på vårt huvudkontor i Göteborg. Tjänsten kan innebära en del resor i Sverige. Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska och vi ser det som självklart att du har erfarenhet från data- och affärssystem (meriterande är erfarenhet från SAP).

Din bakgrund
och personliga egenskaper:
 • Du har en teknisk gymnasialoch/eller eftergymnasial utbildning inom t ex drift, process, VVS eller motsvarande erfarenhet
 • Vi ser det som självklart att du är både initiativrik och affärsmannamässig
 • Självgående och kan driva egna ärenden
 • God samarbetsförmåga dvs uppskattar även att arbeta i team där ni hjälper och stöttar varandra
 • Drivande, initiativrik och utåtriktad
 • Du har en hög servicekänsla och ambitioner att utveckla dig själv och vårt företag.
Du är en engagerad och socialt utåtriktad person. Du har förmåga att skapa och behålla långsiktiga kundrelationer och ser service till kunden som en självklar del i arbetet.

Vi erbjuder

Vår nya Tekniska innesäljare får en ordentlig introduktion, kontinuerligt löpande produktutbildning, stöd från övriga säljare/teamledare/chef och möjligheten att arbeta i ett globalt företag med goda utvecklingsmöjligheter. Sist men inte minst, du kommer att utgöra en viktig kugge i vårt säljteam.

Kontakt
Mer information om tjänsten lämnas av Teamledare Håkan Simonsson på 0705-878615.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, vi ser gärna att du ansöker omgående.

Välkommen med din ansökan!

KSB är en av Europas ledande tillverkare av pumpar och ventiler som globalt har drygt 16 000 medarbetare. Koncernens huvudkontor finns i Tyskland.

KSB Mörck AB, det svenska säljbolaget, har sitt huvudkontor i Sisjön i Göteborg. Det är ett expansivt företag där 65 medarbetare marknadsför hela produktprogrammet i Sverige inom segmenten Industri, Energi, VA och VVS. Omsättningen 2015 uppgick till drygt 250 MSEK.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget