Om jobbet

EUP Industriservice AB arbetar

inom fordonsindustrin och söker nu fler medarbetare i Göteborg och Skövde. Dina arbetsuppgifter kommer främst att innebära kvalitetskontroller och tester dagtid eller kväll. Du skall vara noggrann, ordningsam, flexibel, serviceinriktad, och inneha en hantverkares förmåga att arbeta effektivt och självständigt. Utbildningen står vi för men i huvudsak gäller att arbeta och lära. Vi har många olika typer utav uppdrag och det gäller att snabbt ta till sig instruktioner och förstå hur fordonsindustrin fungerar. Krav på B-körkort. Kunskaper inom svetsning, plåtkunskap, mätteknik samt truckkort är en extra merit.

Vi söker även några högskolestudenter

för extraarbete 2-3 dagar eller kvällar per vecka.

Lön enligt avtal.

Maila din ansökan märkt:

Kvalitetstekniker, Göteborg alt Skövde

Rekryteringen startar omgående

info@eup-industriservice.se www.eup-industriservice.se
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 jan

Om företaget

EUP Industriservice AB arbetar åt den svenska verkstadsindustrins underleverantörer, och framför allt inom Fordonsindustrin. Vi testar, kontrollerar, justerar och sorterar produkter, men arbetar även med test körning utav bilar. Vi är ca 80st anställda i Göteborg och 20 st i Skövde . Vi reser i hela Sverige (även utomlands) om så behövs och då främst till bilindustrins olika anläggningar, men mestadels sker arbetet i och ikring Göteborg och Skövde.
Personalen har egna tillstånd/passerkort och känner väl till arbetsrutiner och kontaktpersoner på de olika anläggningarna där vi utför tjänster enligt kundens önskemål