Tekniker / IT / Onsite - med myror i brallan

Om jobbet

Vi antar att vissa gillar att sitta still. Att veta sin plats, fast förankrad i stolen, ständigt med en kaffekopp på skrivbordets vänsterkant, en Cola på den högra. Skärmen, telefonen - your comfort zone. Inget fel i det. Men då kan du sluta läsa här, för du är inte den vi söker.

Är du däremot den aktiva typen som gillar att röra dig, träffa folk, våning tre, våning fyra, och kanske ute på andra adresser och sen tillbaka. Snabba fötter, från arbetsplats till arbetsplats, en sväng till konferensrum på våning tre, fixa videokonferensgrejer, sen...kaffepaus i repan. Stämmer in på dig? Cool, you're probably our guy!
Som onsitetekniker felsöker du IT-utrustning på platsen. Remoteverktyg i all ära, men du lubbar helst runt. Hjälper användare vid deras skrivbord, fixar och trixar datorer, skrivare, kablar, etc etc. Hands on är grejen, on site som sagt.

Din profil
Utöver raska ben krävs, för att det ska funka: att du är allmänt säker på Windows klientoperativ, infrastruktur, kan nätverk, server Lync, skrivare och liknande IT-grejer man ofta stöter på, på en arbetsplats.
Att du är pedagogisk, kreativ och hjälpsam förutsätter vi.

Låter det toppen? Välkommen som konsult på Centric! Vi försöker vara branschens bästa arbetsgivare - try us out! Kollektivavtal, yes. Träningsbidrag, yes. Marknadsmässig lön, of course. Joina vårt bolag och få fart på karriären.

Detta är ett konsultuppdrag med möjlighet till anställning hos kund efter ca 6 månader.

Placering: Göteborg
Omfattning: Heltid
Start: ASAP

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med positiva och engagerade IT-filurer, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Linda Hansen Gjerling på tfn: 0734-159369 eller linda.hansen-gjerling@centric.eu.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT.
Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.


OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, onsite, onsitetekniker, onsite tekniker, onsite-tekniker, konsult, consultant, data, IT-technician, Göteborg
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?