Teamledare KVD

Om jobbet

På KVD hjälper vi företag, myndigheter och privatpersoner att göra bilaffärer med bra magkänsla. Genom våra e-auktioner på kvd.se säljs årligen fler än 25 000 bilar. Vi är stolta över att ha Sveriges ledande marknadsplats för begagnade bilar och genom att erbjuda vår enkla och trygga modell där marknaden sätter priset skapar vi mervärde åt våra kunder.

Vår kundtjänst är en del av KVDs hjärta.

Ett framgångsrikt kundtjänstarbete är snabbt, kundfokuserat och lösningsinriktat. Till vår kundtjänst hör säljande och köpande kunder av sig via mail, chatt och telefon med frågor som rör våra auktioner och vår affärsmodell. Vi arbetar med att informera och vägleda, efter kundens behov, enligt devisen; rätt erbjudande till rätt kund.

Framgångsfaktorer
Som teamledare för kundtjänst är du en spelande coach som stöttar och coachar dina kollegor. Du upprätthåller en hög servicenivå, säljer in vårt trygghetspaket bestående av garantier, finansieringar och försäkringar, samt följer upp att vi har rätt bemanning av kundtjänsten.

Vi tror att du som söker har erfarenhet av coachning, samordningsansvar eller arbetsledning. Extra bra om du dessutom har vana av att arbeta i kundcenter eller andra kundintensiva miljöer. Vana av arbete i miljöer där arbetsbelastningen kan variera stort mellan och under dagar är bra. Du behöver ha en positiv, can do-attityd.

Vad vi erbjuder dig:

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i en kundintensiv miljö. Dina kollegor är positiva, vänliga och omtänksamma. På KVD har vi en välkomnande atmosfär och hjälps åt för att skapa de bästa förutsättningarna för våra kunder att göra en trygg bilaffär med bra magkänsla.

Du söker tjänsten på www.kvd.se/karriar

Undrar du över något kan du ringa Kundcenterchef Thomas Lundqvist på; 0101-67 31 07 eller mig, Oscar Hamréus HR-chef på; 0101-67 31 21
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring KVD Kvarndammen AB, +46303373100

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

KVD är inne i en spännande tillväxtfas och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi är idag 175 anställda och ser fram emot att bli många fler.