Teamledare Fixed Telecom Bygg

Om jobbet

Vill du vara med och driva utvecklingen av alla människors uppkoppling? Är du en naturlig ledare som gillar utmaningar och drivs av att ständigt lära dig nya saker och att skapa resultat ? Då ska du söka tjänsten som Teamledare Bygg hos Eltel.

Till affärsområde Fixed Telecom och Distrikt Göteborg Bygg söker vi nu Teamledare. Distrikt Göteborg Bygg består av ca 80-90 medarbetare, i huvudsak tekniker, projektörer och projektledare och omsätter ca 130 Msek.

Du kommer vara en av totalt tre Teamledare och ditt ansvar är att leda en grupp bestående av totalt ca 20-25 st projektörer, kontrollanter och underentreprenörer.

Du ansvarar för personal, resultat, produktion, arbetsmiljö, kvalité- och miljöfrågor för ditt eget team. Du har kontinuerliga dialoger med våra kunder och underentreprenörer för att säkerställa avtal, tillgänglighet, kvalitét och utveckling. Du rapporterar direkt till Teamchefen för Göteborg Bygg och ingår i Göteborg Bygg ledningsgrupp där du tillsammans med övriga tre chefer är med och påverkar och förverkligar Göteborgs strategi och beslut.

Samverkan med övriga kollegor i företaget är en naturlig del i ditt arbete. Eskaleringsansvar ingår efter roterande schema för samtliga Teamledare.

Eltel erbjuder en stimulerande arbetsplats där du tillsammans med dina medarbetare tar stort ansvar för verksamhetens resultat och utveckling. Rollen innebär ett stort mått av frihet och påverkan av din arbetsdag under ansvar. Välkommen redan idag med din ansökan till ett stort framgångsrikt företag med goda personliga utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer:
För att vara framgångsrik i rollen ska du ha minst 3-årigt gymnasium med teknisk/ekonomisk inriktning. Meriterande är en högskole- eller akademisk utbildning inom teknikområdet och framför allt inom Bygg. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har några års erfarenhet som chef och ledare inom tekniskt komplicerad verksamhet, med fördel inom branschen. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik och ekonomi. Flytande svenska och engelska i både tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Din personliga lämplighet är viktig för oss. Som person drivs du av att skapa affärer, leda och engagera medarbetare samt utveckla verksamheten. Du är handlingskraftig, prestigelös och trygg. Du trivs i situationer där problemlösning och förhandling är en naturlig del av jobbet. Du har ett modernt ledarskap och har förmåga att inspirera och motivera dina medarbetare. Du har en öppen syn på förändring med en god förmåga att skapa, förvalta och utveckla förtroendefulla relationer.

För information:

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Teamchef Göteborg Bygg Sanna Kilany 0725-37 82 33 eller via mail sanna.kilany@eltelnetworks.se. Mer information om tjänsten ges vid intervjutillfället.

Intervjuer och urval görs löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Därför uppmuntrar vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Kontakt

Ring Sanna Kilany, 0725378233

Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Om Eltel

Eltel är en ledande europeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk - Infranets - inom segmenten Power, Communication och Transport & Defence, med verksamhet i Norden, Baltikum, Polen, Tyskland, Storbritannien och Afrika. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till större projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en lojal och växande kundbas av stora nätägare. Antalet anställda uppgår till cirka 8 600 och under 2014 hade Eltel en omsättning på 1,24 miljarder euro. Eltels aktie är noterad på Nasdaq Stockholm sedan februari 2015.

Eltel Networks i Sverige är certifierade enligt SS-EN ISO 9001:2008 och 14001:2004.