Teamleader till Stena Recycling AB

Lernia · Administration · 7 nov

Om jobbet

Om företaget

Vi söker en teamleader för ett långt vikariat till Stena Recycling AB. Stena Recycling AB bedriver återvinning i form av att förädla material och låta materialet leva vidare som råvaror till nya produkter eller ny energi.

Arbetsuppgifter

Som teamleader på Stena Recycling AB är ditt mål att hålla ihop, motivera och driva ditt team till framgång. Du ska upprätthålla och stärka teamandan, följa upp teamets arbete och se till så att arbetet är effektivt. Du har personalansvar och driver personalfrågor gällande semester, scheman och övrig planering.

I dina arbetsuppgifter ingår även att:
  • Leda samordningsprojekt
  • Stötta i migreringsprojekt
  • Stötta firstline-supporters i det dagliga arbetet
  • Vara medlande och nätverkande
  • Se till så att den löpande verksamheten rullar
  • Planera, organisera, strukturera & leda
  • Skapa dig en helhetssyn och förståelse för organisationen
Din bakgrund

För att lyckas i rollen som teamleader på Stena Recycling AB är det ett krav att du har erfarenhet av att ha arbetat i en liknande roll. Du har exempelvis arbetat som gruppchef med att leda projekt och team och haft personalansvar. Vidare är det viktigt att du har en god dator-och systemvana. Vi ser gärna att du har arbetat med affärskritiska system tidigare. Ytterligare har du en god generell förståelse för IT-system. Har du dessutom arbetat inom återvinningsbranschen tidigare är det mycket meriterande.

Personliga egenskaper

Du är en naturlig ledare som brinner för att motivera, stötta och leda gruppen framåt. Du är samtidigt en lagspelare som är mån om att alla i gruppen ska må bra och trivas. Du har skinn på näsan och kan vara objektiv i ditt sätt att hantera problem. Vidare är du pedagogisk när det kommer till att fördela och delegera arbetsuppgifter vilket leder till att du förser gruppen med tydlighet vad gäller direktiv, mål och arbetsuppgifter. Du är en noggrann, strukturerad och stresstålig teamleader som har en mycket god förmåga att fatta beslut.

Som person är du energisk, social och ambitiös. Du är trygg i dig själv, är stöttande och motiverande i din natur. Du är mån om att lära dig och förstå företagets verksamhet och affärssystem för att få en helhetssyn.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

långtidsvikariat/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

1 december 2016/ efter överenskommelse

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Vikariat
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Administration
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 nov

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.