Teamleader sökes till Sveriges största eventturné!

Om jobbet

Är du en person som sprider glädje och gillar att arbeta i en serviceinriktad roll? Ser du dessutom positivt på utmaningen att ta dig an en teamleader roll? Då kan detta vara tjänsten för dig! Du erbjuds här ett arbete med mycket frihet under ansvar och en härlig möjlighet att ta dig ut på Sveriges största eventturné!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Templar Events räkning en teamleader till en landsomfattande eventturné! En unik möjlighet för dig som både vill utveckla dina ledaregenskaper, men även få meriterande erfarenheter inom eventbranschen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Templar Events önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Templar Events.

Arbetsuppgifter

Som teamleader kommer du arbeta tillsammans med tre kollegor i en cirka två månader lång eventturné. Du kommer vara ansvarig för de övriga i teamet och exempelvis fördela arbetsuppgifter, vara kontaktperson mot både kunder och eventets projektledare.

I din roll kommer du även själv ingå i evenemanget och tillsammans med dina kollegor ansvara för uppbyggnaden av eventområdet, sköta driften av eventen och vara ett ansikte utåt och ge varje besökare en positiv upplevelse.

Tjänsten passar dig som är social och positiv som person som tillsammans med tre nya bekantskaper får vara med om en innehållsrik och rolig resa!

Vi söker dig som
  • Har möjlighet att resa och arbeta under november-december
  • Har erfarenhet av event eller andra serviceinriktade yrken
  • Har B-körkort
Som person är du ansvarsfull och trivs med att arbeta problemlösande. Vi ser även att du har ett positivt förhållningssätt, älskar att sprida glädje och arbeta serviceinriktat med alla olika typer av människor.

Då rollen även inkluderar uppbyggnaden av eventområdet är det viktigt att du trivs med och är kapabel till fysiskt arbete.

Övrig information
  • Start: November 2016
  • Omfattning: Heltid onsdag-söndag, 2 månader
  • Placering: Utgångsstad Göteborg
  • Kontaktuppgifter: Filippa Lundgren, filippa.lundgren@academicwork.se
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Publicerad

48 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Templar Events är en eventbyrå som med kreativitet och innovativa lösningar bygger starka varumärken där det personliga mötet står i fokus. De flesta av våra kunder återkommer av just den anledningen, att vi hittar nya och annorlunda lösningar som genererar resultat. I fokus ligger vår passion för detaljerna och den känsla som besökaren bär med sig lång tid framöver.