Taxi Göteborg söker personal till kundtjänst

Om jobbet

Som medarbetare i kundtjänst är du vår röst utåt och ofta kundens första kontakt med Taxi Göteborg i samband med taxiresan.

Arbetsuppgifterna består i att ta emot taxibeställningar via telefon och lyssna av kundernas behov och önskemål. Med modern datakommunikation förmedlas dessa till våra taxiförare, så att de får rätt förutsättningar att utföra säkra taxiresor och ge kunderna bästa möjliga service.

Du som söker ska ha datorvana, god lokalkännedom och goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Vi uppskattar erfarenhet från arbetsuppgifter inom liknande tjänster inom servicenäringen.

Som medarbetare på kundtjänst bör du vara lyhörd, flexibel, noggrann, ansvarstagande och stresstålig. Du bör också vara en bra lagspelare och problemlösare.

Taxi Göteborg EF eftersträvar en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt en etnisk och kulturell mångfald bland våra medarbetare. Då flertalet av anställda på kundtjänst idag är kvinnor, ser vi gärna män som sökande. Vi ser också helst att du är över 30 år.

Tjänsterna är tillsvidareanställning på deltid (65% - 90%). Då verksamheten är dygnetruntbemannad alla dagar i veckan, gäller oregelbundna arbetstider.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta

Jonas Hagström, telefon 031-65 15 08, mail jonas.hagstrom@taxigoteborg.se

Antonio Godino, tel 031-65 15 20, mail antonio.godino@taxigoteborg.se

Ansökan skickas till ansokan.kundtjanst@taxigoteborg.se . Sista ansökningsdag är 18 december 2016.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Kontakt

Ring Jonas Hagström, 031-65 15 08

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Taxi Göteborgär Västsveriges största taxibolag.

Taxi Göteborg grundades 1922 och är idag en ekonomisk förening med cirka 160 medlemmar, 1 100 förare och 430 fordon. Cirka 100 personer arbetar i den centrala organisationen, huvudsakligen i kundtjänst.

Vår verksamhet bedrivs med modern teknik och effektiva system, exempelvis digital telefonväxel och GPS-baserat trafikledningssystem.

Med ledorden tillgänglighet, pålitlighet och professionalism står vi varje dag till tjänst för företag, samhälle och privatpersoner. Taxi Göteborg verkar i Göteborg, Trestad, Lerum, Kungälv och Alingsås.