Systemutvecklare till produktbolaget Netoptions!

Academic Work · Data & IT · 23 jan

Om jobbet

Vill du ta nästa steg i karriären genom att driva utveckling framåt på ett företag vars produkter används både innanför och utanför Sveriges gränser? Netoptions har mellan 1000 - 1500 användare och dem skickar ut cirka 50 miljoner mail i månaden genom deras produkt Bizwizard. Vill du även arbeta med spännande företag som Svenska Spel, SF BIO eller Svenska Mässan? Netoptions är i en växande fas och kommer nu utöka sitt utvecklingsteam med ytterligare en utvecklare! Sök nu då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Netoptions räkning en systemutvecklare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Netoptions önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Netoptions.

BizWizard eMarketing Suite är den ideala lösningen för företag som vill arbeta med tillåtelsebaserad marknadsföring och kommunikation via kanalerna e-post och SMS. Det är ett webbaserat system som kan användas helt fristående eller integrerat med andra informationssystem (CRM, ERP, CMS etc). Systemet baserar sig på Microsoft .NET, IIS och SQL Server och erbjuds som en tjänst via Netoptions Hosting Center eller som en paketerad programvara för installation i företagets egen driftsmiljö.

Netoptions sitter i nya fina lokaler på Västra Hamngatan mitt i centrala Göteborg. Det är en rolig och kreativ arbetsmiljö som präglas av musik och ibland spontana AWs på kontoret. För att kontinuerligt utvecklas och vara uppdaterade om vad som är det hetaste på teknikområdet så åker utvecklarna någon gång under året på en konferensresa, oftast utbildningar riktade mot Microsofts produkter och tekniker. Netoptions tror på frihet under ansvar och det finns möjlighet under speciella omständigheter att finnas med på scrum via telefon om man skulle behöva arbeta hemifrån.

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du att arbeta med utveckling av BizWizard eMarketing Suite samt med anpassning/utveckling av kundanpassade lösningar för BizWizard. Utvecklingen sker med hjälp av de senaste teknikerna på Microsofts .NET- plattform. Ditt arbete är i stor utsträckning väldigt fritt samtidigt som du ingår in en arbetsgrupp med två seniora utvecklare. Du har en löpande kontakt med projektledare, testledare och tekniker hos kund, då du kommer att driva och ha ansvar för kundanpassade lösningar måste du ha lätt för att kommunicera, dokumentera och förstå kundens krav. Att även jobba agilt och testdrivet är något du drivs av.

Du kommer t.ex. att:
 • Tolka och skapa lösningar utifrån kunders önskemål
 • Arbeta med programutveckling och felsökning av kod
 • Optimera och trimma programvara
 • Deltaga på kundmöten
Vi söker dig som

Har en bra känsla för några av teknikerna nedanför. Förmodligen har du en examen ifrån IT-relaterad utbildning med inriktning mot utveckling eller exempelvis datateknik samt har jobbat professionellt med utveckling i 1-3 år. Du gillar open source och strävar efter att ligga i framkant när det gäller nya tekniker. Vi ser att du behärskar det svenska och engelska språket, då båda språken används i tjänsten.
 • Har erfarenhet av .NET-plattformen och särskilt C#
 • Har erfarenhet av Webservices och MS SQL
 • Meriterande med erfarenhet av JavaScript
Som person är du resultatinriktad och initiativtagande i ditt sätt att planera och utföra ditt arbete. Du trivs med att arbeta i team och uppskattar ett högt arbetstempo. Man vill att problemlösning ska vara vardagsmat och snabbt kunna prioritera ifall situationen kräver det. Du ska kunna vara självgående och uppskatta känslan av att ta ansvar. Man ska drivas av att alltid leverera med god kvalité vilket ställer krav på att du också är noggrann som person.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Göteborg
 • Kontaktperson: Philip Arcangioli
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget

Netoptions är en av Skandinaviens ledande leverantörer av verktyg för digital marknadsföring och kommunikation via e-post, mobil och internet. Netoptions utvecklar, säljer och implementerar BizWizard eMarketing Suite på den Skandinaviska marknaden dels genom en egen försäljnings- och konsultorganisation, dels genom företagets partnernätverk. Läs mer om Netoptions på deras hemsida.