Systemutvecklare inom C#

Academic Work · Data & IT · 24 dec

Om jobbet

Vill du vara med på ett spännande äventyr där resans mål kan komma att förändras och ta en helt annan väg? Drunknar du i excelark från chefen, pappersutskrifter från ekonomiavdelningen, listor på kylskåpet i fikarummet och känner en stor frustration över att digitaliseringen går trögt på arbetsplatsen? Om detta triggar igång en drivkraft hos dig så är du den vi söker, missa inte chansen sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Enfos räkning systemutvecklare inom C#. Avdelningen som söker utökning består idag av 30 personer uppdelade i 6 olika team. Varje team består av 4-6 personer och inriktningen på teamen ser ut på följande vis; fyra av teamen är utvecklingsteam, ett managementteam och ett team inom business implementation. Teamen lever och andas automation, smidig användarupplevelse och brinner för att ta självbetjäningen till nya nivåer på jobbet hos kunderna. De ser kreativitet och innovation som självklara delar för att utvecklas, utmanas och ha roligt på jobbet.

Denna avdelning på Enfo arbetar med deras produkt Zervicepoint. Zervicepoint är en webbaserad självbetjäningsportal som kan ersätta nästa alla administrativa uppgifter med automatiserade tjänster. Portalen har webbshopsliknande gränssnitt men processerna bakom är ofta komplexa för att kunna automatisera krävande processer. Anledningen till att de vill växa med ytterligare en medarbetare är för att kunna möta den stora efterfrågan hos sina befintliga och nya kunder.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Enfo önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Enfo. Kundens intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Vi söker passionerade utvecklare som sätter stolthet i systemutveckling och levererar med kvalité. Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam för ZervicePoint, vilka ansvarar för utveckling och leverans av Enfos produkt till kunderna. Du trivs med agila utvecklingsmetoder och för att kunna leverera högt värde till kunden i denna miljö är det viktigt att arbeta tillsammans som ett team, inspirera varandra med idéer och att ta ansvar med en "can do" attityd.

Denna tjänsten passar dig som vill växa i dina tekniska kunskaper, som trivs i en serviceinriktad roll och som vill arbeta på en familjär arbetsplats där resor och sociala aktiviteter är vanligt förekommande.

Vi söker dig som
  • Examen från en eftergymnasial utbildning inom IT.
  • Innehar programmeringskunskaper inom C#.
  • Talar obehindrad svenska och engelska, detta då Enfo kommunicerar och dokumenterar i båda språken.
Det är meriterande om du:
  • Har kunskaper inom HTML, CSS och Javascript
  • Kunskap inom SQL.
Viktiga personliga egenskaper för att passa i denna roll är prestigelöshet, drivkraft och viljan att bidra till det gemensamma målet. Vidare är du en social person som trivs att arbeta såväl självständigt som i team.

Övrig information
  • Omfattning: Heltid, kontorstider.
  • Placering: Göteborg, Lindholmen
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Enfo Enfo verkar på den nordiska marknaden i en global, digitaliserad miljö. Många av deras kunder har kommit långt på sin digitala resa, andra tar de första stegen. Det är så de tycker det ska vara, steg för steg i den takt som passar organisationen. Ingen startar på exakt samma punkt, ingen har exakt samma mål som någon annan. Den bästa lösningen är den som tar dig den rakaste vägen till målet.

Inom alla deras kompetensområden är de nischade experter som samverkar till affärsmässiga lösningar i den Digitala Dimensionen.

De driver och optimerar stora delar av deras kunders robusta IT-miljö med pålitliga och automatiserade processer vilket innebär smidiga, effektiva och driftsäkra affärer. Genom Business Intelligence & Analytics, molntjänster och integrationer ser de till att verksamheten är agil och snabbt anpassningsbar till en ständigt föränderlig affärsvärld.