Systemutvecklare/developer rekryteras till Svensk Bilgaranti i Mölndal

Om jobbet

Vi på Svensk Bilgaranti söker nu en ansvarig systemutvecklare så vi kan utveckla vår ledande position på den spännande och växande marknad vi idag verkar.

Arbetsbeskrivning
Det går bra för Svensk bilgaranti och vi välkomnar därför en ny medarbetare till vårt positiva och prestigelösa team!

Söker du en utmaning där du får arbeta med systemutveckling från ax till limpa? Då har du kommit helt rätt!
Du kommer tillsammans med ledningsgruppen dra upp riktlinjerna för att utveckla vår IT-funktion. Som systemutvecklare hos oss kommer du att ansvara för utvecklingen av våra applikationer och jobba med hela kedjan från kravhantering till design, programmering och test. Du är också den som kommer att ansvara för hela vår IT-miljö och vara beställare mot våra leverantörer.

I ditt dagliga arbete kommer du också att ha kontakt med våra kunder för att få den input som behövs för att kunna utveckla våra system så optimalt som möjligt.

Vem är du?
Du har minst två års erfarenhet av utvecklingsarbete och en bred IT-förståelse. Vi vill att du har god kunskap inom .Net, av ASP. Net och av C#, du har också god kunskap om SQL Server. Viss erfarenhet av t.ex Vb, Javascript och webservices behövs också för tjänsten.

Som person är du självgående och van att ta egna initiativ och eget ansvar. Du är social och gillar att utvecklas och lära dig nya saker, samt hugga i där det behövs.

Du har relevant utbildning och du måste ha flytande svenska och engelska i både tal och skrift.

Vårt erbjudande!
Vi erbjuder dig ett spännande jobb med stort ansvar och många intressanta projekt i ett företag med en familjär atmosfär, där du har stora möjligheter till utveckling och utbildning. Vi är prestigelösa, har kul tillsammans och hjälper varandra att skapa resultat som vi är mycket stolta över.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Svensk Bilgarantis huvudkontor i Mölndal.

Låter detta spännande? Sök redan idag.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Svensk Bilgaranti med Experis IT, Tjänsten söker du via ansökningslänken. Önskar du ytterligare information är du välkommen att kontakta Sofie Johansson 031-61 72 68 alt sofie.johansson@se.experis.com
Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Mölndal
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Sofie Johansson, 031-617268

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

AB Svensk Bilgaranti är det ledande företaget i Norden på affärskoncept inom bilgarantier. Vi utvecklar kontinuerligt nya garantitjänster till fordonsmarknaden. AB Svensk Bilgaranti samarbetar med välrenommerade bilhandlare i hela Norden. Det alla våra partners har gemensamt är att de erbjuder nya fordon samt begagnade bilar som är ordentligt kvalitetstestade så att de kan leverera garantier till de bilar de saluför. Vårt affärskoncept bygger på att vi tillhandahåller fordonsbranschen lönsamma garantisystem utvecklat för den skandinaviska marknaden och tillsammans med våra återförsäljare är vi marknadsledande på garantiorienterade mervärdestjänster. Ledorden för AB Svensk Bilgaranti är Kvalitet, Service och Kompetens. Kombinerat med en god Support, bidrar vårt affärskoncept till bättre och lönsammare affärer för både köpare och säljare. Vår strävan är att alltid ge den bästa service när ni behöver den. Vi har sedan starten år 1999 haft en mycket god tillväxt. Se mer på vår hemsida www.svenskbilgaranti.com