Systemintegratör

TimeEdit · Data & IT · 5 mars

Om jobbet

Systemintegratör
Göteborg

Om oss

TimeEdit är marknadens mest kraftfulla schemaläggningssystem. Våra tjänster berör dagligen hundratusentals människor i Sverige, Norge, Danmark, Finland och
Tyskland.

Vi befinner oss mitt i en fas av expansion och nytänkande.
Vi bygger om våra applikationer från grunden och flyttar våra tjänster till webben.

Vad vi erbjuder
Hos TimeEdit får du en spännande roll i en växande organisation, goda utvecklingsmöjligheter och en konkurrenskraftig lön. Med endast ett tjugotal medarbetare har alla möjlighet att göra skillnad. Vi tror att innovation är nyckeln till vår expansion och har därför avsatt hacktid varje vecka för våra utvecklare. Som anställd får du dessutom bra förmåner som t ex personlig utbildningsbudget och friskvårdsbidrag.

Vad vi vill

Inom utbildningssektorn är kommunikation med andra system en viktig del både för att hämta viktiga uppgifter till TimeEdit men framförallt att förse andra system med information från TimeEdit. För att åstadkomma detta byggs integrationer mot specifika system men också ett generellt API där i stort sett vad som helst ska kunna integreras med TimeEdit.

TimeEdit växer kraftigt med många samarbeten som kräver olika typer av integrationer mellan systemen. Detta innebär både programmering och ett nära samarbete med våra partners.

I dagsläget så har vi ett publikt SOAP-API. Vi planerar dock att framöver byta ut det mot ett nytt, modernare REST-API.

Vem vi söker

Du är en social person som tycker det är intressant att både utveckla och använda gränssnitt för kommunikation mellan system. Det är en fördel om du har kännedom om andra system inom utbildningsväsendet men inget krav. Majoriteten av utvecklingen kommer att ske i Java vilket därför är en viktig kompetens. Din utbildning är teknisk högskole-/civilingenjörsutbildning eller liknande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Kunskaper som är meriterande:
  • Java
  • Backendprogrammering
  • Erfarenhet av SOAP, REST eller SCIM
  • Systemkännedom inom utbildningsväsendet
Kontakt

För frågor om tjänsten går det bra att kontakta Henrik Hyllner på henrik@timeedit.se. Vänligen skicka inte din ansökan via e-post använd länken enligt nedan.

Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

TimeEdit AB är ett svenskt
produktföretag som utvecklar resursboknings- och schemaläggningsprogram.
TimeEdit är marknadsledande inom universitets- och högskolesektorn i Sverige och Norge. Över 600.000 personer berörs dagligen av de bokningar som TimeEdit hanterar. Vi är stationerade i
Göteborg med ett tjugotal medarbetare. TimeEdits grundfilosofi sedan
1992 är att utveckla moderna, lättanvända administrativa system för branscher med komplexa planeringsbehov.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

47 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 mars

Om företaget

Intenso Teknikrekrytering är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och it. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.