Swedish Match söker lagermedarbetare med truckkörkort till ny avdelning inom e-handel!

Om jobbet

Har du lagererfarenhet samt truckkörkort? Vill du vara med i utvecklingen av en ny avdelning inom e-handel? Är du dessutom kunnig inom affärssystem och har ambition att utvecklas i rollen som Super User? Swedish Match söker två nya kollegor till sitt växande team inom E-handel!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swedish Match räkning två lagermedarbetare med start omgående.
Rollen startar med introduktion och verksamheten för e-handel påbörjas efter årsskiftet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swedish Match önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Swedish Match.

Arbetsuppgifter

Swedish Match utvecklar sin verksamhet och startar en ny avdelning med produkter inom e-handel. Kund kan välja varor från hela sortimentet samt beställa fabriksfärskt snus. Som lagermedarbetare kommer du att arbeta med att plocka och packa varor från Swedish Match lager. Du kommer att köra höglyftande plocktruck samt vara behjälplig gällande mottag/utskick av gods.

Du kommer ingå i en arbetsgrupp på tio personer och Swedish Match söker därför dig som vill vara med och bidra till fortsatt positiv stämning och utveckling. För dig som är kunnig inom affärssystem finns möjlighet att utvecklas i rollen som Super User i programmet AX.

Vi söker dig som

Vi söker dig som..
  • Har lagererfarenhet
  • Truckkörkort AB
Det är meriterande om du tidigare arbetat i något affärssystem och är datorkunnig.

Som person är du positiv med hög arbetsmoral. Du ställer upp för gruppen och bidrar med god stämning till dina kollegor. Vidare behöver du inneha en god problemlösningsförmåga och vara lite händig.

Övrig information
  • Start: 1/11
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Holmen, Göteborg
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.