Svetsoperatör

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Nu söker vi på Lernia svetsoperatörer till en av våra kunder belägen i Göteborg. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att bestå av svetsning, montering samt övervakning av maskiner. Tunga lyft och truckkörning kan förekomma.

Formell kompetens

Vi söker dig som har:
  • verkstadsteknisk utbildning på minst gymnasienivå
  • minst sex månaders erfarenhet av MIG/MAG- och punktsvetsning
  • B-körkort
  • goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Truckkort är meriterande.

Din bakgrund

För att passa för tjänsten som svetsoperatör krävs tidigare arbetslivserfarenhet inom industrin samt att du trivs i verkstadsmiljö. Erfarenhet av svetsning är ett krav och då framförallt MIG/MAG- och punktsvetsning. Du arbetar metodiskt och har inga problem med att hugga i där det behövs. Då kundföretaget arbetar skift krävs att du är flexibel vad gäller arbetstider.

Personliga egenskaper

Du som söker är driven, engagerad och ansvarsfull. Vidare är du händig, självgående och kan arbeta under stressiga förhållanden. Din ambitionsnivå är hög och du är mån om att alltid ge 100%. Flexibilitet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tillträdesdag

Start v.33. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.