Svetsare sökes

Om jobbet

Jobbeskrivning

För kund räkning söker vi svetsare till vår kund i Göteborg. Arbetet innebär svetsning på allt ifrån personbilar och bussar, till tågvagnar. Du har goda kunskaper inom svetsning då du måste klara av att självständigt reparera diverse skador som har uppkommit.

Kravprofil:
  • att du har goda kunskaper att svetsa i plåt i olika utföranden som tex rostfritt och aluminium
  • att du kan planera flera steg fram i de olika arbetsmomenten inom svetsning
Meriterande:
* Svetslicens

Personliga egenskaper

Som person är du stresstålig och kan utföra ett bra arbete under ett högt tempo. Du är en person med positiv anda, lätt att anpassa dig i grupp och har en positiv syn på arbetet. Du är även duktig på att arbeta självständigt.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Svetsare
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 mars

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.