Svetsare med verkstadsvana sökes till Volvo Cars

Lernia · Bygg & Hantverk · 30 okt

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vill du vara en del av ett intressant projekt inom fordonsindustrin? Är du en gedigen svetsare med stort intresse för utveckling? Har du erfarenhet från arbete i verkstad? Då kan det vara just dig vi söker!

Vi på Lernia Bemanning söker nu erfarna svetsare med tidigare erfarenhet av verkstadsmiljö till Volvo Cars i Göteborg. Du kommer att vara en del av ett utvecklingsprojekt på avdelningen Pilot Plant där arbetet innebär att utveckla och bearbeta olika delar av karossen till bilen. Du arbetar med färdiga karosser- kapning samt förlängning kommer vara stor del av arbetet. Det ställs således krav på mycket goda plåt- och svetskunskaper och dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av MIG-, TIG och punktsvets.

Din bakgrund

Vi söker dig som har:
  • Erfarenhet av fordonsindustrin och karossbyggnation samt arbete i verkstadsmiljö
  • Godkända gymnasiebetyg i matte A/1, svenska A/1, engelska A/5 och samhällskunskap A/1 och/eller 3-års erfarenhet av liknade arbete
  • Goda svetskunskaper, exempelvis inom MIG-, TIG- och punktsvets
Personliga egenskaper

För att passa för tjänsten krävs det att du är noggrann, har mycket erfarenhet av svetsning och har en känsla för att arbeta med plåt. Vi ser att du har en god samarbetsförmåga samtidigt som det ställs krav på självständighet. Flexibilitet, punktlighet och en god kommunikationsförmåga är också egenskaper som vi värdesätter.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning
Dagtid
Göteborg

Tillträdesdag

Intervjuer sker löpande och tillträde är omgående.

Information

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.lernia.se

Vid eventuella frågor kontakta Fanny Secher på fanny.secher@lernia.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Svetsare
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.