Supporttekniker on site för uppdrag i Göteborg

TNG Group AB · Data & IT · 8 dec

Om jobbet

Trivs du i en praktisk roll inom IT där du får hjälpa användare på plats med tekniska och datorrelaterade problem? Sök jobbet supporttekniker on site!

Som supporttekniker on site har du en viktig roll på arbetsplatsen, där du får praktisk användning för din kompetens inom nätverk, installationer och PC/Windows i en supportfunktion.

Just nu söker vi dig som vill jobba inom området för kommande uppdrag i Göteborg med omnejd!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Det är ett konsultuppdrag via TNG IT Digital men där du kommer att arbeta på plats hos vår kund. Att arbeta hos en av TNG:s kunder ger dig en unik möjlighet att komma in på spännande företag och är en utmärkt väg att gå i din fortsatta karriär. Du kommer att sitta tillsammans med kundens IT-avdelning och ge input och förslag utifrån ditt perspektiv, där du företräder IT-supporten. En bra möjlighet att skaffa dig mycket erfarenhet på kort tid, med andra ord.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Felsökning i Windows OS och Microsoft Office
  • Installationer
  • Lösa enklare nätverksproblem
  • Registrering av nya användare
  • Behörighetsadministration
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Det är vanligt att du får ärenden tilldelade dig från Service Desk, vilket innebär att du behöver boka tid eller söka upp en användare för att felsöka och åtgärda. Det är också vanligt att du får användare som knackar dig på axeln med IT-relaterade frågor och problem. I arbetet är det viktigt att du har en proaktivt lagd sida, att du har ett driv och en önskan att lösa problem permanent. Arbetet sker i Windows-miljö.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet av teknisk on site-support, IT-support och felsökningsmetodik. Du har god IT-vana, främst inom Windows/PC. Erfarenhet inom ärendehanteringssystem är ett krav för tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet av just Active Directory, samt Citrix.

Som person lägger vi stor vikt vid att du är serviceminded och pedagogisk, då du behöver kunna hantera användare med olika stora IT-kunskaper, samt ha ett strukturerat och ansvarstagande arbetssätt för att hålla ordning på de olika ärendena och återkoppla svar i tid. För att klara av jobbet behöver du tala och skriva obehindrat på svenska.

Då uppdragen ofta ska tillsättas mer eller mindre omgående söker vi främst dig som är tillgänglig med kort varsel, men kortare uppsägningstid (upp till en månad) kan också vara aktuellt.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Rebecca Hallberg, 031-7612229

Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.