Supportmedarbetare till SCR Svensk Camping

Om jobbet

Är du en problemlösare med erfarenhet av kundsupport och bakgrund i bokningssystem? Vill du vara med att utveckla och sätta ramarna för en supportavdelning som finns i en av Sveriges mest växande branscher? Trivs du med mycket kundkontakt där fokus är att lösa bokningsproblem? Academic Work söker nu för SCR Svensk Camping en teknisk supportmedarbetare till deras kontor i Göteborg!

Information om uppdraget

Academic Work söker för SCR Svensk Camping räkning en person på heltid till deras tekniska kundsupport. Uppdraget sträcker sig i sex under månaders tid och är för att täcka en person som går på föräldraledighet. SCR Svensk Camping är bransch- och medlemsorganisationen för svenska camping- och stugföretagare. Arbetet kommer ske på dagtid i vår kunds kontor mitt i centrala Göteborg.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SCR Svensk Camping önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SCR Svensk Camping.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare i SCR Svensk Campings kundsupport kommer du att fokusera på att hjälpa medlemmar med deras problem framförallt i deras bokningssystem Citybreak. Du kommer att felsöka och stötta medlemmarna med kontakten mellan deras egna system och bokningssystemet. Du kommer även ha ansvar för att sätta upp nya anläggningar i systemet och administrerar de befintliga. I tjänsten finns det även chans att vara med och utveckla deras supportavdelning. Som teknisk kundsupport kommer du vara med i projektgruppen för utrullningen av nya tekniska lösningar för deras medlemmar.

Du kommer till exempel att jobba med:
 • Supportärenden och felsökning i systemet
 • Sätta upp nya anläggningar
 • Administrerar befintliga
 • Utrullningen av nya tekniska system
Som person är du en problemlösare som trivs med kundkontakt där teknisk support är i fokus. Du är självgående med god känsla av bra service samt stor personlig mognad. Du kommer få en gedigen upplärning där du kommer få gå med personen du ersätter.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har:
 • Två-tre års erfarenhet av bokningssystem
 • Tidigare erfarenhet av kundsupport
 • Goda IT-kunskaper
Det är meriterande om du har:
 • Arbetat i andra PMS-system
 • Arbetat som reseadministratör
 • Har ekonomiska grundkunskaper
 • Tidigare arbetat i City Break
Tjänsten passar dig som gillar problemlösning och har en bakgrund i systemsupport. Du har inställningen att ingenting är omöjligt och gillar att leta reda på lösningen som ingen annan ser. Du trivs med kundkontakt och förstår vikten av god service. Vi ser även att personlig mognad är av vikt då arbetet sker självständigt.

Övrig information
 • Start: mitten av november till maj 2017
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Göteborg, Svenska Mässan
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [gbg02@academicwork.se](mailto: gbg02@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

SCR Svensk Camping är bransch- och medlemsorganisationen för svenska camping- och stugföretagare. SCR Svenska Camping består av 450 stolta camping- och stugföretagare. Medlemmarna är både små enmansföretag till anläggningar samt stora kedjor med över 100-tals anställda. Vi stödjer våra medlemmars verksamhet genom affärs- och verksamhetsutveckling, nationell och internationell marknadsföring samt strategisk arbete avseende branschens marknadsvillkor.

Som supportmedarbetare sitter du i marknadsavdelningen som består av sex medarbetare, där du och en medarbetare till är dedikerade till supporten. SCR Svensk Camping är en liten organisation som finns på en stor nationell och internationell marknad.