Supply Planner sökes till Santa Maria!

Om jobbet

Har du en eftergymnasial utbildning inom supply chain/logistik och är intresserad av flödeskedjan inom ett väletablerat livsmedelsföretag? Sök då tjänsten som Supply Planner redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Supply Planner till Santa Maria.

Tjänsten beräknas sträcka sig på 6 månader med eventuella möjligheter till förlängning, start är omgående.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult ute hos vår kund.

Som konsult hos Academic Work erbjuds du:

Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Som Supply Planner är du ansvarig för den operativa inköpsplaneringen från ett urval av leverantörer. I rollen ingår även deltagande i projekt för lansering av nya artiklar.
  • Inköpsplanering
  • Upprätthålla en daglig och god kontakt med leverantörer
  • Säkerställa rätt mängd varor på lager via affärssystemet
  • Deltagande i projekt
I din roll kommer du även att vara ett stöd och support av bevakning och uppföljning till hela Supply Planning -gruppen, men förväntas kunna hantera de flesta frågorna själv.

Framåtanda är viktigt samt att skapa goda leverantörsrelationer. Du kommer att arbeta för att hålla målet på servicegraden och samtidigt balansera kapitalbindningen och omsättningshastigheten.

Vi söker dig som
  • Har eftergymnasial utbildning inom logistik/Supply Chain
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift)
  • Är noggrann och kommunikativ då du kommer ha mycket kontakt med leverantörer samt interna funktioner
Det är meriterande om du har något års arbetslivserfarenhet inom liknande roll och kunskap av att ha arbetat i affärssystemet Microsoft Dynamics AX.

Som person är du framåt och är strukturerad i ditt arbete. Stort fokus kommer läggas kring personlighet.

Tjänsten kräver att du snabbt kan sätta dig in i processerna för supply planning samt har förmågan att analysera och kritiskt granska information. Du har en förmåga att se mönster och lösa eventuella problem som uppstår.

PLATS: Mölndal

URVAL: Sker löpande

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

"Santa Maria är norra Europas ledande smaksättningsföretag. Affärsidén är att utveckla och driva mattrender inom två områden: Retail och Foodservice. Under varumärket Santa Maria finns varugrupperna Kryddor, Tex Mex, Asia och BBQ".
Läs gärna mer på deras hemsida: http://www.santamariaworld.com