Kombinera studierna med arbete som fälttekniker

Academic Work · Data & IT · 26 dec

Om jobbet

Är du student och vill ha ett meriterande extrajobb där du kan utvecklas inom ditt intresseområde? Nu söker vi personer till arbete som fälttekniker på ett stort företag med problemlösning av varierande karaktär. För dig med ett genuint intresse för teknik är detta arbete ett ypperligt tillfälle att få arbeta praktiskt, knyta kontakter och att få nätverka med branschverksamma. Är du kommunikativ och vill arbeta praktiskt vid sidan av studierna kan du vara rätt person för rollen!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning nya medarbetare som vill ta sig an rollen som fälttekniker i kombination med sina studier.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som fälttekniker kommer du arbeta ute hos vår kunds slutkunder med service, felsökning, installation och reparation av PC, skrivare, uttagsautomater och biljettautomater. Det kommer ingå resor i tjänsten och du får tillgång till en poolbil. I början av uppdraget kommer du att få en introduktion och utbildning av seniora fälttekniker för att känna dig säker i rollen.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Service & support av arbetsplatsutrustning
 • Deskside-support
 • Installation/ändring av ny utrustning
 • Service/support av serverutrustning
 • Uppföljning av eventuella felanmälan
Tjänsten passar dig som vill få en djupare teknisk kompetens vid sidan av studierna och som är kommunikativ samt prestigelös i det du tar dig an.
Vidare är det av relevans att du kan kombinera studierna med tjänsten och vara tillgänglig för arbete minst 2 dagar i veckan även om det varierar.

Vi söker dig som

Vi söker dig som..
 • Studerar IT/teknik på eftergymnasial nivå och har minst 1,5 år kvar av dina studier.
 • Kan arbeta minst 10h/ veckan.
 • Har ett genuint intresse för teknik
 • Besitter grundläggande PC-kunskaper
 • Innehar B-körkort
 • Obehindrat talar och skriver svenska samt engelska
Som person är du driven och trivs i en roll där det är mycket kundkontakt och tar egna initiativ för att lösa de olika situationer som kan uppstå. Vidare är du väldigt noggrann både gällande det tekniska men även när det kommer till administration så som tidrapportering, avrapportering samt återkoppling.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Kan arbeta 1-2 dagar/ vecka
 • Placering: Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.