Studieadministratör till forskarvärlden på 40% med start omgående!

Om jobbet

Nu söker vi dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning samt har erfarenhet av administration till en av Göteborgs statliga myndigheter inom forskarvärlden! Tycker du om när det händer mycket och kan samtidigt hålla ordning och reda? Vill du skaffa dig meriterande erfarenhet? Då är det här tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en studieadministratör på deltid till ett uppdrag på tre månader med chans till förlängning. Starten planeras vara omgående så sök redan idag! Omfattningen beräknas vara 4 förmiddagar/veckan.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Arbetsuppgifter

Som studieadministratör kommer du arbeta med kursadministration vilket mer konkret innebär tentamensadministration, kurs- och terminsregistreringar samt resultatrapportering i Ladok. Vidare kommer du arbeta med studiedokumentation, arkivering och underhåll av register. I din roll kommer du stötta lärare och studenter i deras frågor och funderingar.

Vi söker dig som
  • Studerar en eftergymnasial utbildning exempelvis offentlig förvaltning alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Har tidigare erfarenhet av service eller administration
  • Har datakunskaper i kontorsstödsprogramvara
  • Får ej vara- eller tidigare ha varit registrerad i Ladok
Det är meriterande om du tidigare arbetat i en liknande tjänst.

Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande och flexibel. Du har lätt att ta till dig ny information och kan hantera förändringar. Vidare är du noggrann och har ett strukturerat arbetssätt samt kan prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Tjänsten kräver att du är utåtriktad och har god samarbetsförmåga då mycket av arbetet bedrivs i tätt samarbete med verksamhetens medarbetare.

Övrig information
  • Start: Omgående - sök redan idag!
  • Omfattning: Deltid
  • Placering: Centrala Göteborg
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.