Studerande kundtjänstmedarbetare till storbank!

Om jobbet

Vill du skapa dig värdefull erfarenhet inom bank och finans? Läser du ekonomi och har minst två år kvar av dina studier? Är du dessutom en person som trivs att arbeta med kundservice? Då tror vi att detta kan vara jobbet för dig. Ta chansen redan idag och skaffa dig ett meriterande extrajobb inom ekonomi!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kund räkning en kassa/kundtjänstmedarbetare. Vår kund är en av Sveriges storbanker. För att snabbt komma in i arbetet och kunna täcka upp för kundens behov vill vi att du har möjlighet att arbeta minst 2 dagar per vecka under terminerna samt heltid under somrar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Som kassa/kundtjänstmedarbetare kommer du att ingå i en pool och arbeta på bankens olika kontor runt om i Göteborg och kranskommuner. Arbetstiderna varierar mellan 09:00 och 18:00 på vardagar.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot kunder i kassan och vara behjälplig med deras ärenden
 • Hantera postväxlar, in och utbetalningar
 • Arbeta med försäljning av bankens produkter
 • Hantera bankfack
Uppdraget startar med en introduktion på ett av bankens kontor där du får lära dig system och grunder för att sedan kunna arbeta självständigt. Tjänsten är perfekt för dig som är intresserad av bank och finans och tycker att det är roligt med service. Du får värdefull erfarenhet från en attraktiv arbetsplats och möjlighet att kombinera dina studier med ett flexibelt extraarbete.

Vi söker dig som
 • Är student inom ekonomi eller liknande och har minst två år kvar av dina studier
 • Har möjlighet att arbeta minst 2 dagar i veckan under terminerna
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av kundkontakt eller arbete med service.

Att delta i poolen innebär att arbeta dels vid schemalagda pass men även att kunna hoppa in på kort varsel vid sjukdom, varför vi ser att du behöver vara flexibel. Det är även av stor vikt att du är stresstålig då det i perioder kan vara många kunder att ta hand om med varierande ärenden. För att du ska tycka att arbetet är roligt tror vi också att du är en positiv person som tycker om att arbeta i grupp.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, dagtid.
 • Placering: Göteborg med omnejd
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.