Studerande ekonomiassistent till långsiktigt uppdrag

Academic Work · Ekonomi · 26 dec

Om jobbet

Är du ekonomstudent och vill ha praktisk erfarenhet inför framtiden? Då är detta en god chans för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en ekonomiassistent för jobb ca 1 dag/vecka. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med bokföring, inbetalningar och fakturering. I arbetsuppgifterna ingår även kontoavstämningar, påminnelser och inkasso. Viss kundkontakt kan också förekomma i tjänsten, både via telefon och mail.

Vi söker dig som

Studerar ekonomi på högskola eller universitet och har minst två år kvar på dina studier. Vi ser positivt på om du läser med redovisningsinriktning. Du besitter grundläggande kunskaper i ekonomi samt har ett intresse för siffror.

Som person är du lugn och sansad. Du är noggrann och förstår vikten vid att göra rätt när det kommer till ekonomi- och bokslutsarbete. Vidare är du social och trivs att jobba i team. Viktigt är att du har ett flexibelt schema och kan stötta upp vid arbetstoppar, som exempelvis vid bokslutsarbetet vid månadsslut.

Övrig information
  • Start: Snarast möjligt
  • Omfattning: Ca 1 dag i veckan
  • Placering: Centralt i Göteborg
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

52 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.