Studerande butikssäljare under julen på Liseberg

Om jobbet

Trivs du med att arbeta med försäljning och service? Vill du dessutom få chansen att göra det under julmarknaden på Liseberg? Ta chansen, bli en del av julstämningen på Liseberg samtidigt som du drygar ut studentkassan årets sista månader! Vi rekryterar löpande, sök tjänsten redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Mr. Bear Familys räkning studerande butikssäljare under november och december månad. Som säljare kommer du att arbeta cirka två pass i veckan i Mr.Bear Familys bod under julmarknaden på Liseberg. Mr.Bear Family är Sveriges första tillverkare av naturliga mustasch- och skäggvårdsprodukter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mr. Bear Familys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Mr. Bear Family.

Arbetsuppgifter

Som säljare kommer du att arbeta i Mr.Bear Familys bod under julen på Liseberg. Du kommer att tillsammans med ordinarie personal från Mr.Bear Family se till att boden är bemannad under Lisebergs öppettider mellan november och december. Som säljare kommer du att finnas till hands för kunder genom att välkomna dem, ta betalt eller fronta och tipsa om olika produkter. Samtliga produkter används för vård av mustasch och skägg och är tillverkade av naturliga ingredienser.

Tjänsten passar dig som studerar och vill tjäna en extra slant. Du har även inte något emot att möta människor i din vardag och har en god känsla för service. Detta är också en bra möjlighet för dig som vill få in en fot för mer jobb via Academic Work.

Vi söker dig som
  • Studerar på universitet, högskola eller yrkeshögskola
  • Har möjlighet att arbeta minst två dagar i veckan men gärna fler under november och december
Meriterande är om du har tidigare relevant erfarenhet av service. Ett intresse för hud- och skäggvård är önskvärt.

Som person tar du självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter och har en god förmåga att snabbt se vad som behöver göras. Vidare har du en god känsla för service och arbetar bra med andra människor. Du har även en förmåga att agera lugnt och stabilt i stressiga situationer.

Övrig information
  • Start: November
  • Omfattning: Minst två dagar i veckan under november och december månad
  • Placering: Liseberg, Göteborg
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

Mr. Bear Family är Sveriges första tillverkare av naturliga mustasch- och skäggprodukter för män. Tillverkningen sker med endast naturliga ingredienser. Läs mer på Mr. Bear Familys hemsida.