Studenter till inkassobolag

Om jobbet

Trivs du med service, siffror och pluggar ett eftergymnasial program (inom till exempel ekonomi, beteendevetenskap och/eller administration)? Skulle du dessutom beskriva dig som öppen, positiv och självgående? Då har vi nästa uppdrag för dig! Proffice söker nu, för omgående start, studenter till ett meriterande uppdrag inom finans på central adress i Göteborg.

Dina arbetsuppgifter

I uppdraget som kundtjänstmedarbetare så kommer du;
  • svara på inkommande samtal och mejl gällande till exempel saldo, faktura eller förfallodatum.
  • hantera enklare administration och ibland göra utgående samtal (för att påminna om passerade förfallodatum).
  • arbeta för blandade kunder inom till exempel bank, finans, energi och telekom.
Uppdraget är på deltid (dagpass om 4 timmar 2-3 gånger i veckan). För omgående start och löpande terminsvis (med möjlig förlängning).

Din bakgrund

Detta är ett meriterande uppdrag för dig som trivs med kundservice, siffror och dessutom kan avvara 8-12 timmar per vecka. Här sitter du, tillsammans med ett härligt gäng kollegor, på central adress mitt i Göteborg. Hos Proffice får du dessutom alltid en tillgänglig kontaktperson, trygg anställning och sedvanliga personalförmåner (som friskvårdsbidrag för gym/massage). Låter det som något för dig? Då ser vi redan fram emot din ansökan!

Dina egenskaper

Som person är du förtroendeingivande, positiv och utrustad med en öppen människosyn. Du har lätt för att agera inom givna ramar, ta beslut och visa framfötterna. Visst trivs du i omväxlande tempo men är samtidigt noggrann och glad i kundmötet. Är du dessutom intresserad av ekonomi och finans så kommer du bli en uppskattad kollega hos oss!

Vi ser det som plus (men inte krav) om du tidigare arbetat inom kundservice, med försäljning och/eller om du studerar ekonomi.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Intervjuer kommer att ske löpande för tjänsten. vid frågor kontakta Maria Johansson på nr 072- 988 94 24

Ansökningsprocess

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.