Studenter som vill arbeta extra som terminalarbetare i Härryda sökes

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en arbetsvillig student som söker ett deltidsjobb kvällstid och/eller nattetid? Då har vi jobbet för dig!
För kunds räkning söker vi studenter som vill arbeta eftermiddagar, kvällar och nätter som terminalarbetare.

Arbetsuppgifterna består av sortering av paket och gods på en terminal och innehåller en hel del tunga lyft och ett högt arbetstempo. Passen är förlagda till eftermiddagar och kvällar samt nätter. Det kommer finnas pass som börjar 15.00 eller 16.50 och du jobbar alltid till 21.00 om du jobbar kväll. Nattpassen är förlagda från 23.00 eller 00.00 och du jobbar till 05.30. Arbetspasset fastställs med kort varsel så vi ser att du som söker är flexibel. Vi ser långsiktigt på tjänsten så vi ser gärna att du också gör det.

Du kommer vara anställd hos StudentConsulting men utföra arbetet hos en av våra kunder.

Kunskaper för uppdraget

Krav för tjänsten:
  • Studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på mnist 50 %, så som t.ex ett annat jobb eller eget företag
  • Kunna jobba 2-3 pass i veckan
  • God fysik då det förekommer tunga lyft
Vi söker dig som är flexibel och har möjligheten att ställa upp med kort varsel. Du är uthållig, pålitlig och tycker om att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Vidare är det viktigt att du är en person som tar eget ansvar, är noggrann, stresstålig och håller ordning och reda. Eftersom arbetet är fysiskt krävande med många tunga lyft förutsätter vi att du har en mycket god fysik och att du inte är rädd för att ta i.

Låter detta spännande? Sök redan idag då behovet är omgående och tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!