Studenter som vill arbeta extra nattetid på terminal i Härryda sökes

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en arbetsvillig student som söker ett deltidsjobb nattetid? Är du en nattuggla och gillar du att arbeta med kroppen? Då har vi det perfekta jobbet för dig!
För kunds räkning söker vi studenter som vill arbeta nätter som terminalarbetare.

Arbetsuppgifterna består av sortering av paket och gods på en terminal och innehåller mycket tunga lyft och ett högt arbetstempo. Passen är förlagda till nätterna med tiderna ca 23-05.30. Innan du börjar jobba natt behöver du gå en upplärning på 3 dagar i följd. Dessa upplärningsdagar sker alltid kvällstid onsdag, torsdag och fredag ca 15-21. Arbetspasset fastställs med kort varsel så vi ser att du som söker är flexibel. Vi ser långsiktigt på tjänsten så vi ser gärna att du också gör det.

Du kommer vara anställd hos StudentConsulting men utföra arbetet hos en av våra kunder.

Kunskaper för uppdraget

Krav för tjänsten:
  • Studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %, så som t.ex ett annat jobb eller eget företag
  • Kunna jobba 2-3 pass i veckan
  • Kunna jobba mer kring jul och nyår
  • God fysik då det förekommer tunga lyft
Vi söker dig som är flexibel och har möjligheten att ställa upp med kort varsel. Du är uthållig, pålitlig och tycker om att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Vidare är det viktigt att du är en person som tar eget ansvar, är noggrann, stresstålig och håller ordning och reda. Eftersom arbetet är fysiskt krävande med många tunga lyft förutsätter vi att du har en mycket god fysik och att du inte är rädd för att ta i. Det är också viktigt att du trivs med att jobba på natten!

Låter detta spännande? Sök redan idag då behovet är omgående och tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat!
Jobbfakta
Ort
Härryda
Anställning
Deltid
Extrajobb
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!