Studenter sökes till extraarbete

Om jobbet

Om företaget

Är du student som är på jakt efter ett varaktigt extrajobb? Trivs du med varierande arbetsuppgifter? Lernia söker nu drivna personer till vår studentpool i Trestadsområdet!

OBSERVERA ATT DU MÅSTE VARA STUDERANDE ELLER HA EN ANNAN HUVUDSAKLIG SYSSELSÄTTNING PÅ MINST 50 % FÖR ATT KVALIFICERA DIG FÖR DEN HÄR TJÄNSTEN

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i vår studentpool och vara ambulerande konsult hos olika kunder i Trestadområdet. Arbetsuppgifterna är varierande och du kan komma att få arbeta både som industrimontör, livsmedelshantering eller t.ex. produktionspersonal på lager där arbetet främst består av plock och pack av varor.

Dina arbetstider kommer att variera och vi ser gärna att du kan arbeta både dag och kväll. Det är ett plus om ni hoppa in med kort varsel några dagar i veckan. Vi behöver utöka vår pool omgående och vi ser gärna ett långsiktigt samarbete med dig.

Formell kompetens

Meriterande är,
  • Truckkort A B,
  • Körkort och tillgång till bil.
Din bakgrund

Du som vill få möjligheten att knyta kontakter för framtiden, träffa nya vänner och utöka din arbetslivserfarenhet har hittat rätt. Är du flexibel och kan hoppa in med kort varsel och vill tjäna lite extra pengar varje månad? Då är detta jobbet för dig!

Personliga egenskaper

Som person är du positiv, strukturerad, initiativ- och ansvarstagande samt självgående. Tempot är ofta högt och ibland pressat vilket ställer höga krav på både flexibilitet och stresstålighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Timanställd/deltid/Trestad

Tillträdesdag

Vi går igenom ansökningar löpande så tveka inte att söka redan idag!

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vid eventuella frågor besvaras dessa endast via mail: monica.dahlberg@lernia.se. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Ort
Uddevalla
Anställning
Deltid
Extrajobb
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.