Studenter sökes till arbete inom bygg

Om jobbet

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vi söker efter extrapersonal som har möjlighet att i genomsnitt arbeta cirka två veckodagar per vecka. För att arbeta extra hos bemanningsföretag krävs det att du är studerade eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du kommer att arbeta som grovarbetare/hantlangare hos en av våra kunder i Göteborg. Kunden arbetar med att spruta lösull hos kunder runt omkring i Göteborg. Arbetet sker i par och du kommer arbeta tillsammans med en lösullsinstallatör. Dina arbetsuppgifter kommer bli att hjälpa lösullsinstallatören och till exempel lassa säck på lastbilen och hjälpa till med att upprätta och plocka ner arbetsstationen.

Arbetstiden är dagtid, måndag-fredag, och du bör kunna arbeta minst 1-2 vardagar per vecka.

Erfarenhet
Meriterande om du har haft ett fysiskt arbete tidigare på till exempel lager, industri eller liknande.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är lojal, arbetsvillig och trivs med ett omväxlande arbete. Då säckarna vägen runt 15 kg är det även viktigt att du har en god fysik. Du har även ett flexibelt schema vilket medför att du har möjlighet att hoppa in med kort varsel. Då du arbetar i par är det viktigt att du är social och har kundkontakt är det viktigt att du är kommunikativ.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal

Ansökan
Din ansökan skickas in via vår hemsida; www.palmpartners.se. Urvalet görs löpande.

Vid frågor kontaktar du konsultchef; Stina Karlsson via mail: stina.karlsson@palmpartners.se eller via telefon 0708-544492.

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Tillsvidare
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Kontakt

Mejla eller ring Stina Karlsson, 0708544492

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.