Studenter sökes för terminalarbete

Om jobbet

Jobbeskrivning

Är du student och vill tjäna lite extra pengar genom att arbeta 2-3 dagar extra i veckan som terminal/lagerarbetare?

Arbetsuppgifter: För kunds räkning söker Uniflex nu terminal och lagerarbetare. Arbetet kan innefatta bland annat godshantering, sortering av paket, truckkörning samt av och på-lastning. Arbetstiderna är förlagda på kvällstid14:00-20:00/17:00-20:00 måndag-fredag.

Personliga egenskaper

Din profil
Som person skall du ha lätt för att samarbeta med andra medarbetare, vara noggrann men effektiv, ha en stark arbetsvilja och vara redo att hugga i där det behövs.
Du ska vara en initiativtagande och lättlärd medarbetare som uppskattar en arbetsplats med högt i tak och ett högt arbetstempo.
Du behöver också ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, t.ex studier, annat arbete el dylikt.

Krav för tjänsten:
  • Truckkort A+B
  • Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av terminalarbete/lagerarbete
  • Yrkesmässig truckvana
- ADR 1.3
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
8
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Mejla Marcus Haglund

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.