Studenter sökes för loklavård till kontor

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker nu efter dig med en annan huvudsaklig sysselsättning som tex studier eller ett annat deltidsjobb som önskar jobba extra några vardagar i månaden.

Arbetet innebär kontorsstädning runt om i Göteborg och sker på vardagar. Tiderna varierar mellan kl. 06:00-16:00

Kravprofil:
  • att du har en annan huvudsaklig sysselsättning som studier eller ett annat deltidsjobb på minst 50%
  • att du har ett gott ordnings/städsinne
  • att du är trevlig och kan prata svenska obehindrat
Personliga egenskaper

Vi söker en service-minded person som kan föra sig i kontorsmiljö. Att du är punktlig och pålitlig ser vi som en självklarhet.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Service & Kundtjänst
Underkategori
Städ
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.