Studenter med truckkort till Fisher Scientific GTF AB!

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Är du student med truckkort och vill arbeta extra inom lager och orderplock? Då är tjänsten som lagerarbetare på Fisher Scientific något för dig!

Om jobbet
Fisher Scientific GFT AB är ett väletablerat och globalt företag som arbetare med kemikalistka material, allt från vätskor till provrör lagras hos dem. De arbetar även med läkemedel och andra typer av analyser av tillexempel glas eller plast. Företaget är placerade i Västra Frölunda. I din roll som lagerarbetare arbetar du med lagerhållning, truckkörning, orderplock och lasta paket på pall. Du arbetare i en härlig och positiv miljö med andra studenter och fastanställda. Du har fokus på truckörning av olika typer så som motvikt och skjutstativ. Du jobbar med:
  • orderplock
  • packning av varor
  • loss och lastning
  • tullhantering
  • ompackning
Om dig
Vi söker dig som är en flexibel student och vill arbeta extra utanför studier på dagtid 07:00-16:00 några gånger i veckan. Din tidigare erfarenhet av orderplock och truckkörning dig en nödvändig insikt i det dagliga flödet. Det är meriterande om du tidigare arbetat i SAP. Det här är ett jobb för dig som är social, positiv och pålitlig.

Viktigt för tjänsten är:
  • flexibel
  • truckkörkort A+B
  • CSN- berättigad utbildning
  • logiskt tänkande
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som lagerarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Som student är tjänsten som lagerarbetare en löpande tjänst och löper på under studietiden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden.

Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt kollektivavtal.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att

kontakta ansvarig rekryterare Hannah Karling Hulthén på 031-7207288.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Extrajobb
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.