Studenter med stort IT intresse till Sappas Second Line Support

Randstad AB · Data & IT · 31 okt

Om jobbet

Sappa är en av de fyra största tv-operatörerna med huvudkontor i Göteborg. Sappa erbjuder såväl analog som digital tv via kabel till nät- och fastighetsägare, samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Sappa lever efter devisen "Tv som Du vill" och levererar tv i stort, smått, brett, nära, snyggt, enkelt och smart. Sappa har höga ambitioner och vill både ge bästa möjliga tv-upplevelse och kundservice. Kundservice är en avgörande faktor och med personlig service och inga knappval för kunden ser vi oss som nr 1 på kundservice. Våra fyra värderingar, vännen, enkelheten, friheten och jobbaren, betyder mycket för oss och något vi arbetar dagligen efter.

Sappa växer och söker studenter till sitt team Second Line Support.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i Sappas Second Line Support som har en central och viktig roll på företaget. Med telefonen som redskap arbetar du med att hjälpa Sappas kunder med tekniska problem. Du hjälper kunden med tekniska frågor om sin box, modul eller bredband. De kunder du är behjälplig till har tidigare fått hjälp via Sappas Kundlojalitetscenter och vidarebefordras till dig på grund av problemets tekniska karaktär. Du kommer att arbeta nära vårt Kundlojalitetscenter och våra samarbetsparter ute i landet.

Din bakgrund

Du som söker är student och har ett par terminer kvar att studera. Du schemalägger dig för arbete ett par kvällar i veckan och någon helg i månaden. Utöver det förväntas du kunna arbeta över påsk, midsommar, jul och nyår. Du har även möjlighet att ställa upp med kort varsel vid sjukdom edyl.

Du har mycket goda datakunskaper och har lätt för att lära och hantera många olika tekniska system. Du är serviceminded och har tidigare erfarenhet från kundkontakt/service och gärna telefonvana. Du delar Sappas värderingar och har kunskap inom teknisk support. Du som söker har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Dina egenskaper

Som person är du positiv och ansvarstagande med en stor känsla för service. Du är duktig på problemlösning, har god kundförståelse och ett eget driv att lära dig nytt och utvecklas. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta i ett team. Din förmåga att informera och lära ut på ett lättförståeligt sätt är mycket god. Att arbeta i högt tempo är något du trivs med.

Ansökningsprocess

Vill du vet mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Johansson på tel 072 988 94 24.
För denna tjänst arbetar vi med löpande urval och intervjuer.
Vi ser fram emot din ansökan.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

52 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.