Student som vill arbeta extra som eventpersonal

Om jobbet

Vi söker en serviceinriktad student som vill arbeta extra den 21/11 på ett event för ca 400 personer. Det är en fin tillställning där bland annat finansfolk och inspirerande föreläsare kommer att delta och det är viktigt att kunds alla besökare känner sig varmt välkomna!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning tre konferensvärdar/värdinnor den 21/11. Arbetet kommer att pågå mellan kl. 17.00 21.30 och du kommer att befinna dig på Gothia Tower i Göteborg.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och v¨år kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund.

Arbetsuppgifter

Som eventvärd/värdinna kommer du arbeta med att registrera kunderna och hälsa dem välkomna till eventet. Du kommer även att paketera goodie bags under föreläsningarna för att sedan dela ut dessa under slutet av kvällen.

Tjänsten passar dig som är serviceinriktad och social och drivs av att arbeta med förstaklassig service. Du är student och eftersöker ett meriterande extra arbete under en fartfylld dag!

Vi söker dig som

Vi söker dig som är kontaktsökande och professionell i ditt bemötande. Som person är utåtriktad och servicemedveten och anpassar dig enkelt efter besökarnas behov. Vidare ser vi att du är bekväm i mötet med nya människor samt att du gillar att mingla och kan ta för dig i nya sammanhang.

Det är meriterande om du har arbetat som eventpersonal tidigare.
  • Start: 21 november
  • Omfattning: 17.00 21.30
  • Placering: Gothia Towers, Göteborg
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på skrivteammailen@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Vår kund är ett väletablerat företag inom tidskrift med bas i de nordiska länderna och betydande verksamheter i bland annat USA, Tyskland, Storbritannien och Östeuropa. Verksamheten finns i 16 länder världen över, med mer än 9.000 medarbetare.