Student sökes för extrajobb varannan helg i showroom för exklusiva kök

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du student och vill ha ett spännande extrajobb varannan helg? Är du intresserad av kök och vill lära dig mer om det? Då har vi jobbet för dig!
Till vår kund på Hisingen söker vi dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och vill arbeta som butiksmedarbetare i ett showroom för exklusiva kök.

Arbetet kommer äga rum i kundens showroom på Hisingen. Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara försäljning och att hjälpa kunder i butiken.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbeta ute hos vår kund. Arbetet är i första hand förlagt till varannan helg, men det kan även komma att bli aktuellt med mer. Butikens öppettider är på helgen 11.00-15.00. Tiderna på passet kommer variera mellan dessa tider.

Tjänsten planeras tillsättas med start omgående och pågå i minst 6 månader.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har minst 1 år kvar på dina studier eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % som fortlöper minst 1 år framåt. Vi ser gärna att du har någon form av byggteknisk bakgrund eller erfarenhet av service och kundkontakt. Du är en självständig person med ett glatt humör som gillar kundkontakt, försäljning och gärna har ett intresse för köksinredning. Det är starkt meriterande om du tidgare arbetat i programmet Winner. Vidare gillar du att samarbeta i team på ett konstruktivt sätt och att du vågar ta egna initiativ och visar på handlingskraft. Du är trygg i dig själv och bra på att kommunicera med kunder på ett tydligt sätt.

Låter detta intressant? Vi arbetar löpande med urval så sök tjänsten redan idag!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!