Student och nyfiken på personal & rekrytering? vi söker fler staffing & recruitment assistants

Om jobbet

Vill du få in foten på ett växande, framgångsrikt bolag där kulturen präglas av ambition och utveckling? Nu har du chansen att kombinera dina studier med ett meriterande extrajobb hos oss på Academic Work inom rekrytering & personal. Vi söker dig som älskar service och kontakt med andra människor!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu två ambitiösa studenter för start omgående som vill skaffa sig värdefulla erfarenheter inom rekrytering och personaladministration. Som Staffing & Recruitment Assistant kommer du att stötta ett team i deras rekryteringsprocesser och dagliga arbete med konsulter och kandidater. Du arbetar med varierade uppgifter inom alla faser av rekryteringsprocessen tillsammans med både assistentkollegor och ditt teams Consultant Managers och Recruitment Consultants

Arbetsuppgifter

I rollen som Staffing & Recruitment Assistant kommer du främst att:
 • Skriva annonser, affischer och flyers om aktuella lediga tjänster
 • Göra urvalsarbete och selektera ansökningar
 • Genomföra telefonintervjuer samt boka in och på sikt hålla egna intervjuer, både individuella och gruppintervjuer
 • Ringa referenstagningar på aktuella kandidater
 • Vid behov searcha kandidater i lämpliga kanaler och databaser
Du kommer även att hantera övriga administrativa uppgifter, till exempel skriva ut arbetsgivarintyg & anställningsavtal, hantera konsultlöner och skriva kandidatpresentationen till kunder.

Vi söker dig som
 • Läser en akademisk utbildning inom exempelvis personal, ekonomi eller motsvarande och har minst 2 år kvar på dina studier
 • Har tidigare erfarenhet från roller med fokus på service och/eller administration och framförallt eget initiativtagande och ansvar
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper engelska då tjänstens arbetsuppgifter kräver det
Som person är du initiativtagande och kvick, och du hugger gärna i där det behövs. Du ser vad som behöver göras och är problemlösande. Vidare är du en ambitiös och driven energispridare som tar ansvar och ger det lilla extra i ditt arbete.

Vi erbjuder dig en dynamisk arbetsmiljö och för att trivas i rollen är du serviceinriktad, effektiv och du trivs när tempot är högt. Du har vana av att hantera många saker samtidigt och av att arbeta under tidspress. Du tar dig gärna an nya uppgifter och att arbeta självständigt och bidra med dina åsikter ser du som självklart.

I gengäld för ditt engagemang erbjuder vi goda utvecklingsmöjligheter och en chans att klättra internt på sikt.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Extra, minst 2 dagar/vecka
 • Arbetstider: Kontorstider kl 08-17
 • Placering: Göteborg
 • Lön: Timbaserad
 • Urval: Sker löpande sök tjänsten direkt!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner du att Academic Work behandlar dina uppgifter enligt PUL. Det är endast medarbetare inom Academic Work som kan ta del av dina uppgifter. Ingen information lämnas till extern part (kunder) utan ditt medgivande. Läs mer under vår PUL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work och vad vi står får? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Varmt välkommen!