Student med B-körkort sökes

Om jobbet

Jobbeskrivning

Uniflex kund behöver förstärkning av B-chaufförer som vill arbeta extra vid behov!

Kunden är ett välkänt transportföretag och trafikerar stora delar av västra Sverige.

Du utgår ifrån Hisings Backa i ditt arbete och har sedan körningar i Göteborg med omnejd. Din arbetsuppgift är att köra styckegods till företagets kunder.

Vi söker dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och som behöver/vill arbeta extra. Vi ser gärna att du kan arbeta minst 2 dagar i veckan.
Vi behandlar inte ansökningar som inte specificerar annan sysselsättning.

Krav för tjänsten:
  • B-körkort minst 2 år
  • God lokalkännedom
  • Erfarenhet av lager- och logistikbranschen
Övrigt

Omfattning: Vid behov
Arbetstid: Varierande tider på dagtid, måndag-fredag
Tillträde: Omgående start
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Distribution
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.