Student inom en teknisk utbildning + kreativt intresse = ditt extrajobb under vår och sommar?

Om jobbet

Vi söker dig som studerar en ingenjörsexamen eller en mer kreativt inriktad utbildning och vill arbeta i en flexibel roll. Du erbjuds en internationell arbetsmiljö där du får arbeta i en självständig roll. Under ca 2 dagar i veckan kommer du arbeta på Flexlinks kontor i Gamlestaden och om båda parter är nöjda kommer du ha ett garanterat sommarjobb.

Information om uppdraget

Academic Work söker för FlexLinks räkning en teknisk dokumentör/ bildhanterare. FlexLink är en ledande leverantör av produktionslogistik och tar fram utrustning och system för hantering av material, produkter och informationsflöden till de flesta olika industrier som tillverkar saker. Lösningarna är kundanpassande och kan variera från enklare transportörer till kompletta produktionssystem.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och FlexLinks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work(mailto:gbg03@academicwork.se) Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos FlexLink. FlexLinks intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som teknisk dokumentatör/ bildhanterare kommer du arbeta med bildhantering. Du kommer att arbeta tillsammans med två seniora tekniska dokumentatörer och avlasta dem i deras dagliga arbete. Du kommer arbeta i Composer, som är en tilläggsapplikation till Solid Works.

Du kommer till exempel att:
 • Skapa bilder och göra monteringsmanuler
 • Ta initiativ och förbättra bildhanteringen av FlexLinks produkter
 • Teknisk dokumentation
Tjänsten passar dig som söker ett meriterande extrajobb och stor chans till sommarjobb om det finns ett ömsesidigt utbyte av varandra. Du som söker läser en teknisk utbildning och vill få in en fot på ett internationellt företag i en flexibel och spännande tjänst.

Vi söker dig som
 • Studerar en teknisk utbildning
 • Talar och uttrycker dig väl i skrift både på engelska och svenska
Det är meriterande om du:
 • Arbetat i en kreativ roll sedan tidigare
 • Arbetat med hands- on arbete
Som person är du noggrann och strukturerad. Då du är en nyckelperson i projekten är det viktigt att du har en förmåga att hantera flera uppgifter parallellt. Du kommer ha ett tight samarbete med dina kollegor och vi ser därför att du som söker är en lagspelare. Du är vidare en kreativ person som inte är rädd för att ta för sig. Då rollen är flexibel och självständig finns stora möjligheter att själv påverka rollens utformning.

Övrig information
 • Start: Februari
 • Omfattning: Heltid, ca 2 dagar i veckan
 • Placering: Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

FlexLink is a world-class factory automation expert. Working closely with global customers we provide innovative, automated solutions to produce goods smarter, safer and at lower operating costs.
Headquartered in Göteborg, Sweden, FlexLink has operating units in 30 countries and is represented in more than 60. In 2015, FlexLink had 840 employees and a turnover of SEK 1,872