Student för deltidsarbete som administratör

Framtiden · Administration · 26 okt

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Som administratör hos vår kund kommer du att ha ett varierat och händelserikt arbete. Du kommer att arbeta på ett internationellt företag som växer snabbt. Som administratör blir ditt främsta ansvar att hantera det administrativa kring nyanställningar. Det innebär att du gör allt från att beställa dator och inloggningsuppgifter från IT-avdelningen till att ordna ID-kort och arbetsplats för din nyanställda kollega. Du kommer även att hantera inköpsförfrågningar och se över vilka utlägg som görs på avdelningen. Vid evenemang kommer du att vara delaktig i logistiska frågor. Vidare innebär din administrativa roll vanliga kontorssysslor vilket kan innebära allt från att organisera vem som ordnar fredagsfika till att uppdatera dokument av olika slag. Du är med andra ord spindeln i nätet.

Du kommer att arbeta 50-75% och arbetstiden är förlagd till kontorstid. Vilka dagar och tider du arbetar är flexibelt och tjänsten är därför möjlig att kombinera med exempelvis studier.

Din profil

För att vara aktuell för rollen som administratör krävs att du har goda kunskaper i Excel och PowerPoint. Det är nödvändigt att du kan och känner dig bekväm med att prata engelska eftersom du kommer att ha kollegor från olika delar av världen. Vi ser det som meriterande ifall du har kunskaper i SharePoint och pratar svenska eller kinesiska.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är serviceminded och flexibel eftersom dina arbetsuppgifter och arbetstider kommer att variera. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö och det är därför viktigt att du kan prioritera och hantera förändringar. Vidare ser vi det som nödvändigt att du är social och kommunikativ eftersom du kommer att vara spindeln i nätet.

Skallkrav:
  • Engelska
  • Goda kunskaper i Excel och PowerPoint
Meriterande:
  • Sharepoint
  • Svenska eller kinesiska
Villkor

Start: Omgående
Arbetstider: Vardagar, varierande tider

Observera den korta ansökningstiden. Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om företaget

Vår kund är ett utvecklingsbolag med forsknings- och utvecklingscenter i Göteborg. I centret utvecklas en ny modulär arkitektur och en uppsättning komponenter för framtida bilar i C-D-segmentet.

Mer information om vår kund ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.