Student dokumentatörer

Om jobbet

Är du logistiskstudent som vill komma in på ett internationallet företag? Nu söker vi två studenter som dokumentatörer inom sjöspedition på deltid!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning två studenter som dokumentatör för deltidsuppdrag inom sjöspedition. Tjänsten passar dig som vill få in en fot i ett internationellt logisikföretag samt skaffa dig arbetserfarenhet under din studietid.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult ute hos vår kund. Som konsult hos Academic Work erbjuds du:
  • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
  • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Arbetsuppgifter

I tjänsten som dokumentatör kommer du att ansvara för företagets administrativa processer.
Arbetsuppgifter som ingår är bland annat:
  • Nerladdning, registrering och informationsflytt via system
  • Dokumentation i form av utfärdande av frakthandlingar.
  • Uppföljning
Vi söker dig som

Har ett genuint intresse för administration och logistik och ser potential i att bli en del av ett stort speditionsföretag.

Vidare har du:
  • Har minst 2 år kvar på dina studier
  • Studerar logistik på universitetet eller likande
  • Grundläggande kunskaper i Excel och goda kunskaper inom olika IT-system
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska (då dokumentationsprocessen kräver det)
Som person är du ambitiös, uthållig och prestigelös. Du är en problemlösare som har en analytisk förmåga och tänker steget längre. Du är driven och jobbar gärna självständigt med frihet under ansvar. Vidare är du noggrann, strukturerad och administrativt lagt. Framförallt har du ett stort intresse för logistik och administration och en vilja att ge det lilla extra.

Har du vad som krävs?
Sök tjänsten genom att klicka på Sök jobbet. Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

START: Omgående

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Deltid ca 1,5 dagar i veckan

UPPSKATTAD ARBETSTID: 08:00-17:00

PLATS: Göteborg

URVAL: Sker löpande

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner du att Academic Work behandlar dina uppgifter enligt PUL. Det är endast medarbetare inom Academic Work som kan ta del av dina uppgifter. Ingen information lämnas till extern part (kunder) utan ditt medgivande. Läs mer på under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 dec

Om företaget

Kundföretaget är den globala nytänkaren inom papper, biomaterial, träprodukter och förpackningar. De tänker alltid i nya banor och skapar nytt för att kunna erbjuda kunderna innovativa lösningar baserade på förnybara material.