Strukturerad Ekonomiassistent till privat bolag inom skolväsendet

SJR AB Göteborg · Ekonomi · 28 okt

Om jobbet

SJR söker en ekonomiassistent på 100 % för ett uppdrag hos vår kund med start omgående. För rätt person finns det efter en periods konsultinhyrning mycket goda möjligheter att bli direkt anställd hos vår kund som är en privat aktör inom utbildningssektorn. Du sitter i trevliga lokaler i centrala Göteborg.

Vad innebär rollen och vem söker vi?
I rollen som ekonomiassistent ingår du i en ekonomiavdelning bestående av 7 personer och arbetar brett med fakturering och avtalshantering. Mer detaljerat innefattar tjänsten kundfakturering, tolkning av kommunbeslut och avstämning av kundreskontra samt bokföring. Har du tidigare arbetat i Hogia eller Procapita är det ett stort plus.

Vi söker dig som tidigare har arbetat med fakturahantering, reskontra och avstämningsarbete under ett par år, gärna ifrån skolväsendet. Som person är du strukturerad och noggrann samt tycker om att arbeta i ett högt tempo. För att passa in hos vår kund ser vi även att du är lättsam, ansvarsfull och initiativtagande. Vidare har du ett starkt eget driv och tar ansvar för att dina uppgifter blir slutförda.

Ytterligare information om uppdraget
Tjänsten är tänkt att tillsättas omgående. Du kommer inledningsvis att arbeta som konsult via SJR, men efter ett tag är det tänkt att tjänsten ska övergå i en direktanställning hos vår kund, med fina förmåner. Tjänsten är på heltid med flexibla arbetstider.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Liina Fagerberg på telefonnummer 031-750 33 91. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Kontakt

Ring Liina Fagerberg, 031 750 33 91

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på Nasdaq OMX First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.