Strategisk inköpare för projektledning inom sourcing!

Om jobbet

Har du erfarenhet av strategiskt inköpsarbete med god kompetens inom sourcing och leverantörsmanagement? Har du också tidigare erfarenhet av projektledning i en global miljö? Då skall du se hit! Adecco söker just nu en Projektledare inom strategisk sourcing till vårt kundföretag inom Automotiveindustrin!


Om tjänsten

Som projektledare kommer du att ansvara för att driva strategiska sourcing projekt som syftar till att reducera kostnader för inköpt direkt material. Du kommer att leda tvärfunktionella team som består av personer från inköp, produktutveckling, logistik, tillverkning samt sälj & marknad.

Du ansvarar för att:
  • Säkerställa en god förståelse för verksamhetsbehoven inom inköpsteamen
  • Sourcing och ta fram avtal med de främst konkurrenskraftiga leverantörerna
  • Definiera starka strategier kring anbudsförfaranden.
Vidare kommer du att ansvara för att hantera RFQ -processer, utveckla förhandlingsstrategier och att genomföra välgrundade faktabaserade förhandlingar.

Om dig
Du har en akademisk bakgrund där du har examen inriktat mot ekonomi, teknik eller annat likvärdigt område. Du har en gedigen bakgrund inom inköp med god kompetens inom sourcing och förhandling. Du har en mycket god vana av att hantera leverantörsrelationer likväl som övriga intressenter där du också har en mycket god kommunikativ förmåga.

Vidare har du en bakgrund inom projektledning med minst ett par års erfarenhet av att leda tvärfunktionella team på en global nivå, där du också påvisat ett starkt ledarskap. Du som person förstår vikten av att dokumentera ditt arbete noggrant och du har ett strukturerat arbetssätt.

Med dina tidigare erfarenheter är du också en person som inte är rädd för att utmana organisationen och med erfarenhet av att arbetat inom Automotiveindustrin tidigare så kommer du att snabbare komma in i rollen. Du har också erfarenhet av att arbeta med MS Project och Excel som verktyg. Då du kommer att arbeta i en internationell miljö så behärskar du det engelska språket obehindrat i tal såväl som skrift.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av strategiskt inköpsarbete
  • Att du i rollen som projektledare har erfarenhet av att leda tvärfunktionella team
  • Behärskar engelska språket obehindrat i tal såväl som skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Om anställningen

Tjänsten som Projektledare inom sourcing är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget kommer att starta i december och förväntas pågå till september 2017. För rätt person kan det finnas möjlighet till förlängning.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.


Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Caroline Carlsson på telefon 031-725 45 39

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Caroline Carlsson, 031-725 45 39

Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.