Storbank söker flera kundrådgivare till telefonbank

SW · Service & Kundtjänst · 12 dec

Om jobbet

Vill du ha en rådgivande roll där du kommer att uppskattas för din service i världsklass? Har du ett brinnande intresse för bank och finans och vill vara en del av en arbetsplats som präglas av en öppenhet och ett engagemang? Då har vi på SW utmaningen för dig!

Tjänstebeskrivning
SW söker flera kundrådgivare till vår kund som sitter i ljusa och trevliga lokaler i centrala Göteborg. I din roll kommer du att arbeta i telefonbank och hjälpa kunder över telefon i olika ärenden, samt administrera ärenden i företagets affärssystem. Du arbetar främst med inkommande rådgivningssamtal men kommer även hantera utgående samtal och arbeta för att skapa långsiktiga och givande kundrelationer. Tjänsten börjar med en gedigen utbildning så att du ska känna dig trygg med dina arbetsuppgifter. Kunden ger stora möjligheter till en spännande karriär och erbjuder utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Uppdraget startar den 19 december och arbetets omfattning är på heltid.

Lämplig bakgrund
Vill du få mer erfarenhet inom bank och finans och arbeta med kollegor som har samma engagemang för arbetet som dig är det här en fantastisk möjlighet! Som person är du serviceinriktad och har en utmärkt förmåga att ta människor. Du är driven, ansvarstagande och analytisk på ett sätt som gör att du kvickt kan sätta dig in ärenden och hjälpa kundenHar du dessutom en mycket god kommunikativ och pedagogisk förmåga samt trivs att arbeta med telefonen som redskap har du hittat rätt!

Vi söker främst dig som har någon tidigare arbetslivserfarenhet eller praktik inom bank eller försäkring. Du har goda datorkunskaper och behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. Det är meriterande och du har en högskoleutbildning eller motsvarande och har tidigare erfarenhet från bank/finans/service. Har du SwedSec-licens är det också meriterande.

Övrig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Uppdraget är under 6 månader med goda möjligheter till anställning på kundföretaget efter det. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Bogren på tel. 031 - 333 54 84 eller på tomas.bogren@sw.se

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice, IT och Teknik, med placering i Göteborg, Stockholm och Malmö. SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!