Stans bästa Linuxtekniker

Om jobbet

Är du stans bästa tekniker inom Linux? Då söker vi dig! Just nu bankar flera företag på Centrics dörr och kräver att vi hittar en Linuxtekniker som verkligen vet vad som krävs för att ge förstklassig service gentemot just deras slutanvändare.
Är du grym på Linux/UNIX miljöer och är bästa vän med Google? Trivs du i en intensiv och inspirerande miljö där du kan gå all in i problemlösning? Arbetsuppgifter som förvaltning och drift av servermiljöer, installationer, övervakning, lagring och virtualiseringsprojekt i komplexa miljöer känns som a walk in the park för dig. Stämmer det? Bra, fortsätt läsa!

Din profil
För oss och våra kunder är din personlighet är lika viktig som din bakgrund. Du är enveten och uthållig som en maratonlöpare och har den rätta attityden. Du undrar kanske vad den "rätta attityden" innebär? Det betyder att du alltid ställer upp till 100% för dina kunder och din arbetsplats. Du älskar att läsa om de nya tekniska framstegen i branschen och du stortrivs i en arbetsmiljö som präglas av snabbhet, passion och samarbetsvilja. Du är ambitiös, kompetent och ytterst lösningsorienterad!

Låter det toppen? Välkommen som konsult på Centric! Vi försöker vara branschens bästa arbetsgivare, try us out! Kollektivavtal, yes. Träningsbidrag, yes. Marknadsmässig lön, of course. Joina vårt bolag och få fart på karriären.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med chans till rekrytering efter ca 6 månader.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med positiva och engagerade IT-filurer, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Linda Hansen Gjerling på tfn: 0734-159369 eller linda.hansen-gjerling@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT.
Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.


OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it tekniker, IT tekniker, Linux-tekniker, linuxtekniker, konsult, Linux, consultant, data, IT-technician, Göteborg
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?