Spik Studios söker inredningsarkitekter, Göteborg

Om jobbet

Spik Studios söker nu både en erfaren inredningsarkitekt SIR eller motsvarande för en handläggande/uppdragsgivande roll och en projekterande inredningsarkitekt som kan arbeta på vårt kontor i centrala Göteborg.

Din profil
Vi ser att du har en utbildning inom inredningsarkitektur på högskolenivå och erfarenhet av arbete i större projekt med inredning av hotell, restaurang och kontor i minst tre år.

För att passa in i vårt team behöver du vara entusiastisk, flexibel och drivande.
Du har ett stort intresse för att utveckla inredningskoncept och kunskaper i att projektera både fast och lös inredning.

Du behärskar Autocad och gärna också skissprogram som t.ex SketchUp. Bra om du hanterar även de vanliga grafiska programmen som Photoshop, Illustrator och Indesign.

Ansökan
Berätta om dig själv och varför du skulle passa in i vårt team.

Skicka in din ansökan snarast, eftersom intervjuer sker löpande, men senast den 31 oktober.

För mer information kontakta Daniel Berg Stocks på 0709 91 66 11.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Media, Kultur & Design
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Designer
Arkitekt
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Vi är en liten kreativ byrå som växer. Idag är vi 10 personer som skapar engagerande upplevelser och mötesplatser värda att längta till. Vi brinner för kreativiteten och designen och vi utvecklar inspirerande, personliga koncept inom hotell, restaurang och offentliga miljöer som gör verklig skillnad för våra kunder, för deras varumärken - och för deras affärer.

Vi gör allt från behovsanalys, konceptualisering, inredningsprojektering, val och formgivning av inredning och textilier, inköp av inredning och iscensättning. Hos oss är alla en viktig del av teamet, vi är prestigelösa, engagerade och ansvarstagande i våra uppdrag.

Exempel på projekt vi har tagit fram koncept och interiör för är Hotell Pigalle, Tacos & Tequila och Ystad Saltsjöbad. Läs mer om hur vi arbetar och våra projekt på www.spikstudios.com


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var